Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 83187905814efb00b4e6eb3660c565f1

Imponert over entusiasmen

Presidenten i Norges fotballforbund, Sondre Kåfjord stakk i dag innom Liungen.

Etter møte med styreleder Hans Gunnar Frivoll (tv) og daglig leder Hans Petter Hoelstad (th), var presidenten full av lovord.

- Jeg er imponert over entusiasmen og arbeidet som gjøres i Liungen. Klubben har store utfordringer på anleggssiden og sliter sportslig, men entusiasmen er stor. Kåfjord mener de mye omdiskuterte lisenskravene er nødvendig for å heve nivået på norsk damefotball. Han sier dette vil være med på å presse fram bedre anlegg, mer oppmerksomhet og mer publikum.

Fleipete kommenterte han at Liungens sittetribune ikke er mye å tilby en hovedsponsor.

Skal fortsatt bli best.

Etter en sesong med mye motgang er det en overraskende optimistisk formann og styreleder vi møter i klubbhuset. Begge er overbeviste om at Liungen i løpet av få år vil være blant de ledende lagene i Norge. Medisinen er å bygge et solid økonomisk fundament og ei kjempegod junioravdeling. Når økonomien er solid nok, kan man hente inn spillere. Det er gjort mye godt arbeid i bunn, og selv om det sportslig sett har vært en skuffende sesong er de trygge på at framtida blir lys.

Når de får spørsmål om A-lagstrenerne sitter trygt, blir det avfeiet som ei dum problemstilling. Liungen driver og bygger seg opp, og trenerne er ønsket videre. Det er gjort mye godt grunnarbeid i klubben denne sesongen, og optimismen og det gode glimtet er til de grader til stede.

Forrige artikkel:14 regler for sikker bruk av fyrverkeriNeste artikkel:Hestehov 29. desember 2006
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode