Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8bbf48b4c807c85bd9e945407cb4db6d

Frisk juniorsatsing

Lier ILs juniorer (på bildet) vil få et bedre opplegg neste år, men den nye tredjedivisjonsklubben Spa/Bra stiller også juniorlag.

Lier IL stiller to lag, mens Spa/Bra vil stille juniorlag neste sesong. Spa/Bra har manglet spillere i denne aldregruppen i mange år.. For Spa/Bra er det svært viktig etter A-lagets opprykk til 3. divisjon å sikre god rekruttering i kommende sesonger.

På Tranby satser det friskt, etter A-lagets nedrykk, på yngre spillere. På Lier ILs hjemmside "reklamerer" man med at klubben har Buskeruds flotteste kunstgressbane og topp trenerapparat på plass foran sesongen 2011.

Klubben arrangerte møte med spillere foreldre og ledere torsdag kveld. Alle gamle og nye juniorspillere (G92, G93, G94 og G95) var invitert. Mer om dette senere.

Ny trenere blir Morten Vabe som har lang trenererfaring fra Nesodden (nå i 2 divisjon), og han har også vært spillerutvikler i Asker.
Videre vil Hans Petter Fuglerud, med lang erfaring som trener i Asker, Liungen og Lier IL , være med i trenerteamet. I tillegg jobber man med gode assistenttrenere, lagledere og materialforvalter.
JR-treningsgruppe vil bestå av spillere fra G92, G93, G94 og G95.

Fra januar 2011 vil det bli opp til fire treninger pr uke, men de starter opp allerede førstkommende uke; mandag 13/12 kl 1930 – 2100, onsdag 15/12 kl 2030 – 2200, torsdag 16/12 kl 2000 – 2130.

- Her vil det være plass for alle, fra de med høye ambisjoner til de som ønsker mer fokus på det sosiale. Det vil bli gjennomført treningsleir i utlandet, aldersbestemte cuper, junior interkrets, 1 divisjon og 2. divisjonspill så her er det opp til den enkelte spiller og velge etter sitt ambisjonsnivå, rapporteres det på Lier IL s hjemmeside.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 9. desember 2010 13:51: Knut Ellingsgard
Imponerenede av Liernett dette! Her har Spa/Bra jobbet med juniorlag i lang tid, og en rekke nyheter har vært publisert på hjemmesida, men her nevnes dette i en halv bisetning. Lier får derimot flott oppslag og god markedsføring på bakgrunn av sin første nyhet i høst om kommende sesongs juniorsatsing. Forskjellsbehandling? Tja....
Vi får uansett jobbe jevnt og trutt videre i Spa/Bra, og har tradisjon får å få til litt likevel, til tross for - og i hvert fall ikke på grunn av - Liernett.
Ønsker Liernett lykke til med videre dekking av juniorsatsingen i Lier! Det blir sikkert bra.
Torsdag 9. desember 2010 16:03: Sportoman
Kanskje Knut Ellingsgard har glemt å informere Liernett om alle de store nyhetene han sitter på?
Torsdag 9. desember 2010 16:23: Knut Ellingsgard
Kanskje det, Sportoman? Men det ser da ut til at Liernett henter sin info om både SB og Lier fra hjemmesidene, og da er det vel et redaksjonelt valg hvem man skriver om, eller hva synes du?
Vet ikke hvor du har begrepet "store nyheter" fra - jeg har bare påpekt at også SB jobber med juniorlag. Det meste i SB er stort sett både "lite" og nøkternt.
Torsdag 9. desember 2010 17:00: Nerby
Hadde nok absolutt vært det klokeste av redaksjonen å gjøre litt mer jobb ut av saken, og lage en nyansert sak som belyser likheter og ulikheter mellom begge klubbenes satsing. Uansett er det morsomt at det satses skikkelig på ungdommen, det har ikke blitt gjort skikkelig i noen av klubbene meg bekjent de siste årene, selv om Lier forsøkte å haie alle spillerne på Liungens juniorlag for noen år tilbake.
Torsdag 9. desember 2010 17:49: jørgen
Jeg tror ikke Liernetts dekning har noen større innflytelse på situasjonen for fotballen i Lier. Problemet er den totale mangel på samarbeid og samsnakking mellom klubbene i Lier. Slik har det vært, og slik vil det fortsatt bli.
Torsdag 9. desember 2010 18:07: Redaksjonen
Beklager at artikkelen ikke forteller mye om Spa/Bras juniorsatsing. Vi har, imidlertid, til hensikt å rette på det så snart som mulig når vi har tid og kapasitet til det.
I tillegg til at Liernett må følge med på nettsidene, er vi ofte avhengige av at klubbene selv sender oss fyldig info. Denne gangen har Lier IL sendt oss fyldig info i motsetning til Spa/Bra. Derfor valgte vi å legge ut fyldig info fra Lier IL.
Ellers tror jeg nok fotballfolket, spesielt Spa/Bra (jf våre besøk på Stoppen i år) får relativt mye oppmerksomhet på Liernett i forhold til andre idretter.
Lørdag 11. desember 2010 17:17: Lier
Det går rykter om at det "gamle" junior laget til lier gjenforenes? De har mange flotte talenter, og hvis dette er et faktum vil spa/bra slite med å beseire lier's unge talenter
Lørdag 11. desember 2010 17:39: Armend Krasniqi
Det er jo flott hvis det er det de vil. sant det at det er mange av dem som holder 5.div nivå, de felst av de holder ikke jnr alder men det blir helt sikkert et godt 5.div lag i årene fremover.
Mandag 13. desember 2010 10:36: Johnny Pedersen
Syntes du burde holde begge bena på jorda Armend, Ønsker dere som alle andre lag i Lier Lykke til å måtte det bli bra over hele Lier dalen....
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode