Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 519db89208d703370637e5ee7966a826

Topptrenere til Stoppen

Spanske Toni Ordinas, tre trenere fra Manchester City og flere kjente trenere fra distriktet vil delta på Spabra og Liungens fotballskole i august.

- Årets Stoppen fotballskole kommer til å bli helt ulik tidligere fotballskoler. I år hentes inn erfarne trenere som driver spillerutvikling både i Spania og England. Fra Spania kommer Toni Ordinas. Spanjolen har europas høyeste trenerutdanning som er UEFA PRO-lisens, og som gir han kompetanse til å trene et hvilket som helst topplag, til og med lag som Barcelona, Real Madrid eller andre lag på Champions League – nivå, forteller Kristian By Andersen som har vært leder for Liungen IF s fotballskole. Nå er det naturlig med et samarbeid med Spabra. Leder for fotballskolen i år er Marcus Walfridson.

Brenner for spillerutviklingen i Spania

38-åringen Tony Ordinas har vært og hentet impulser og læring i klubber som Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid og Feyenoord, for å nevne noen. Han er nå sportsjef i Atletico Baleares, som denne sesongen ser ut til å sikre seg opprykk til spansk 1. divisjon.

Toni er også ansvarlig for mye av trenerutdanningen på Mallorca og har representert det spanske fotballforbundet i mange sammenhenger.
Tonio Ordinas brenner mest av alt for spillerutvikling, og han ønsker å gjøre det på " the spanish way". Spania er verdensmestere, europamestere og har verdens beste klubblag. Her har vi mye å lære.

Under fotballskolen kommer Toni også til å holde et foredrag om spansk spillerutvikling, hvor han bl.a. prater om hvordan Barca driver spillerutvikling. Foredraget blir for foreldre på fotballskolen, samt trenere og ledere i Spa/Bra og Liungen.

Les mer info om Scandinavian Football School: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?orgelementid=605684

Pågangen så langt har vært veldig bra. Det ser ut til å havne på samme antall deltagere som Liungen hadde på fotballskolen ifjor, rundt 250 spillere. Det på tross av at de var sent ute med å annonsere for skolen.

På Lier stadion er det fantastiske muligheter for å drive fotballskole med fire baner. St.Hallvardhallen er også tilgjengelig. Derfor har man fortsatt mulighet til å ta i mot mange flere deltagere.

I år, som i fjor, henter man inn eksterne trenere for 2000- og 2001- årgangene. Mjøndalens trener Vegard Hansen kommer, Stian Lund som er spillerutvikler for Strømsgodset kommer og det samme gjør tre engelske akademitrenere som jobber med og rundt Manchester City. Spa/Bras A- lagstrener, Marcus Walfridson, kommer til å ha noen treninger, samt ha ansvar for instruktørene. Instruktørene er juniorer, gutte- og jentespillere fra lierklubbene. De fleste av disse har vært med 2-3 år som instruktører og tilbakemeldingene på disse har vært gode.

På fotballskolen møter man venner og venninner etter en lang sommerferie, samtidig som man får spilt mye fotball.

Stoppen fotball fritids (SFF), hvor spillere i 9-12 årsalderen kan komme på Stoppen for å spille fotball. Det har vært en kjempepågang denne våren. Til høsten regner man med å ha nesten 40 spillere fra Gullaug, Høvik og Hegg. Leder for SFF er Marcus Walfridson.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode