Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f49bfef5951ea453b048b46a56db73fc

Auf wiedersehen!

Det tyske firmaet Scos, her representert ved Markus Raue (tv) og Renè Vieweger fullført leggingen av kunstgresset på Stoppen i dag

Firmaet  (Les mer, se  deres nettside under) 

( www.Scos.net) har jobbet cirka 14 dager med anlegget. Mandag ble Renè Vieweger erstattet av Enrico Goebel (på bildet under) som kommer fra Mitweida utenfor Chemnitz.  Raue og Vieweger kommer fra Leipzigområdet.


Ingen av de tre har har hatt tid til å bli kjent i Lier. Det tyske firmaet har hatt oppdrag i hele Skandinavia, så her snakker vi om et solid firma som kan sitt fag ----
Godsetspillere på kunstgresset
Ronny Deila og Andrè Bergdølmo eller to andre spillere fra Godset kommer på Lier stadion onsdag 10. okktober kl 1730, melder Liungens hjemmeside. Spa-Bra og Liungen som skal bestyre kunstgresset oppfordrer at foreldre tar med sine håpefulle for å få impulser til riktig trening.


Kan knapt vente
Mustafa venter med lengsel og forventning på at han kan ta i bruk helårsbanen.  Talentfulle Mustafa har tidligere spilt for Liungen, men meldte overgang til Lier da familien hans (som opprinnelig er fra Irak) flyttet til Tranby. Det har vært en vellykket overgang, fordi Mustafa fikk oppleve stor suksess med Liers guttelag under Norway cup og i Addidascupen.
På bildet under  med pappa Ali ved den nye banen på Stoppen.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 9. oktober 2007 03:04: Lurer
Hvorfor kan ikke dere i Liernett skrive mer om Liers yngre avdelinger? Har dere noen gang vært på Tranby og sett på fotballen som spilles der oppe?

Jenter og Gutter fra og med 13års alderen viser gode fotball ferdigheter der oppe! Og det eneste dere skriver om er de gamlingene på Liungen og Liers sitt A-lag..

Vi snakker om fremtidige spillere for disse klubbene..
Så sats heller på å skrive om unge spillere og ikke gamle spillere!!!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode