Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 144c47a953e24aa89051f34e87e78bf4

Vi skal vinne

Sparta/Bragerøens trener Aage Golmen er stor optimist foran morgendagens debut i 3. divisjon - og for resten av sesongen.

- Men vi må ikke "gi bort" unødige poeng som, for eksempel, da laget vel var det eneste laget i 4. divisjon i fjor som ikke vant mot bunnlaget Hønefoss. Vi har forberdt oss godt. Jeg har tro på de nye spillerne. Vi har ikke gått så aktivt ut for å skaffe nye spillere. Gledelig nok har lokale spillere kommet til oss, sier Golmen.

I morgen kl 16 blir det altså atter 3. divisjonsfotball i Lier etter mange ”grå år”. Det er lenge siden at Lier IL spilte på nivå fire, og enda lengre siden Sjåstad-gutta hadde en gjesterolle i 3. divisjon, tidlig på åttitallet.
Noen gjesterolle i 3. divisjon ønsker ikke trener Golmen at laget hans skal spille, til tross for at 3. divisjon ble ”spisset” i fjor og at Spa/Bra har tatt steget opp tre divisjoner på få år. Gode forsterkninger og et godt treningsmiljø, der Godset-trener og "limet" i forsvarsfireren, Ronny Deila, har spilt en stor rolle de siste par årene både på trening og i kamper. Det legger ikke Golmen skjul på.

Etter lagets cupseier på onsdag, da laget slo Hauger 3-1 (1-1) på Rud kunstgress, er optimismen på topp. Golmen mener at det bør bli tre poeng mot Re på kunstgresset i morgen.

Liernett har bedt Golmen gi en kort oppsummering av spillerstallen før det braker løs.

Nye spillere
Først de to spillerne som sannsynligvis spiller i morgen:
Anders Fossen Nilsen (f. 1990) Angrepsspiler fra Sylling IF. Jobber hardt, god fart og sterk på hodet. Har vært en positiv forsterkning i vinter og scoret også i cupkampen på onsdag.
Christer Pedersen (f. 1981) Midtbanespiller fra Drammen FK. Kvikk, teknisk spiller. Het foran mål. Har også vært en del ute i vinter, og vi håper på mange fine mål i tiden som kommer. Scoret to mål i cupkampen.

Øvrige nye:
Per Gunnar Eklund (f. 1985). Forsvar fra NTNUI, Trondheim. Tidligere spilt på Lier IL, og har flyttet hjem. Må nok bruke en tid for å venne seg til nivået, men tar utfordringen.

Svein Roger Johansen (født 1979), keeper fra DBK. Keeper med mange gode år foran seg. Han er jo 17 år yngre enn Gabor!! (For orden skyld; Gabor Valo er fortsatt førstekeeper, red anm)

Skadd og ikke disponibel
Ketil Ustad (f. 1987) Angrep fra Lier IL Ketil har dessverre vært uten nesten siden han kom til oss. Blir ren bonus for oss når han er i gang. Går nok en del tid før han er aktuell for laget.
Simen Haug Henriksen (f. 1981) Angrep fra DBK Fysisk en svært godt trent spiller. Har en god venstrefot. Utfordrer fra back til kant - allsidig. Akkurat kommet til klubben, og fikk strekt bånd på innsiden av foten allerede på trening to...Er ute noen uker dessverre.

Morten Hagen (f. 1980) Angrepsspiller fra Drammen FK, oppvokst på Sjåstad. Storscorer! er ute med brudd i finger. Er tilbake etter påske.

Abdulai Bah (f. 1991) Midtbane fra Oslo City Vi har dessverre slitt med å få han spilleklar. Ville vært en solid forsterkning for oss, har tidvis vært glimrende i treningskampene. Har fått avslag på asylsøknad, men vi har håp om å få han tilbake om ikke for lenge. Han kommer til å søke om familiegjenforening - har fått barn med norsk kvinne.

Ellers består stallen av
Keeper: Gabor Valo

Øvrige forsvar:
Ronny Deila (f. 1975)
Sebastian Håkansson (f. 1989)
Shivan Gazi (f 1989)
Ivar Rolfstad (f 1977)
Espen Støle (f 1976)
Daniel Erik Nielsen (f 1987)
Christian Gabrielsen (f 1979)
Dag Hellem (f 1975)

Midtbane
Jørund Hogganvik (f 1985)
Ole Martin Gregersen (f 1976)
Martin Wøien Gilhuus (f 1976)
Ramin Gazi (f. 1992)
Vikram Gupta (f 1976)

Angrep:
Svein Espen Sørstad (f 1978)
Hazir Ademi (f 1990)
Alexander Valo (f 198
8)

Spillere i avgang fra 2010: Kasim Al (Strømsgodset), Lasse Hermansen (Drafn), Audun Vestmoen (Handelsstandens BK), Fatih Al (førstegangstjeneste), Aage Golmen, Petter Eriksrud, Eirik Rudi (alle lagt opp).

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 14. april 2011 08:58: Spiller
Spa/Bra vant mot Hønefoss på hjemmebane i fjor.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode