Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: de708426c0f88586b0e89a2bd2c7efb3

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Ørenbanen, fredag kveld

 5. div avd 1:

DBK 2 – Sylling 2-3 (1-0 ved pause)

Syllings lag: Suksa Larsen, Holst Hansen, Eidal Olsen, Ullberg, Bjørnbakken Langen, Pedersen, Bekken Nilsen, Capellen, Lier, Kruse-Nilsen, Sindre Kristiansen. Innbyttere: Radoslaw Kazmierczak, Robin Nordby-Håvet, Rolf-Åge Kristiansen, Andrè Gulhaugen Hansen, Inge Skjeggerud.

Syllings scoringer: 1-2 Magnus Lier, 2-2 Martin Bekken Nilsen, 2-3 Andrè Gulhaugen Hansen..

Gult kort: Morten Ullberg, Sylling

- Vi hadde 80 prosent av banespillet. Men vi misset på et tjuetalls hundresprosentsjanser, mens DBK hadde vel knapt flere sjanser enn dem de scoret på. Det føles ekstra godt å vinne når vi ligger under 0-2 til det gjenstår 12 minutter, sier trener Øyvind Nilsen til Liernett i dag.
Til tross for store problemer med å få uttelling på spillemessig overtak, er Øyvind Nilsen veldig fornøyd med laginnsatsen. På den bakgrunnen synes han det er vanskelig å fremheve enkeltspillere. - Men det er veldig fortjent at innbytter Andrè Gulhaugen Hansen ble matchvinner. Andrè har vist enorm treningsvilje i år og fikk virkelig belønning for innsatsen.

Nilsen synes også at kantsspiller Andrè Pedersen spilte en veldig god kamp. - Han møtte en fysisk større motspiller, men Andrè mestret det veldig godt. Han har et fint rykk med ballen, en veldig spennende spiller med et stort utviklingspotensiale, sier treneren.

Neste motstander er Hokksund førstkommende fredag i Sylling.

Lier hangler videre

Tranby Idrettspark, torsdag

Lier IL – DRIM (Drammen Indremisjon) 3-3 (2-1 ved pause)

Lier ILs scoringer: Thomas Røed (1), Ketil Ustad (2

- Jeg måtte stille opp for at Lier skulle kunne stille med nok spillere, sier Ketil Ustad til Liernett i dag. Ketil har et forstrukket leddbånd i ankelen. - Dagen etter kampen kunne jeg knapt nok stå opp og knapt nok gå, fordi jeg måtte kompensere for skaden ved å bruke andre muskler under kampen på torsdag.
Spillende trener Thomas Røed er også halvskadet. Den tidligere elitespilleren og Ustad var involvert i alle scoringene. Det sier mye om hvor viktig disse to er for laget fremtid.

Mens Sylling har 25-30 spillere på trening og to lag, sliter Lier med å skape et godt treningsmiljø. Riktignok har også Lier IL et B-lag, men det er et såkalt "Fun-lag", der spillerne er lite lystne på å trene for en plass på A-laget i 5.divisjon. - Det er synd at så mange spillere ikke møter til trening. Jeg tror vi hadde hatt stor sjanser for opprykk med det laget vi hadde i vinter. Da spilte vi  jevnt med flere 4. divisjonslag, sier Ketil Ustad som viste lovende spill for Spabra i 3. divisjon i fjor, før armbrudd satte han utenfor. - Jeg forstår ikke ungdommen som ikke trener, når man først har sagt ja til å spille. Han selv må prøve å holde seg i ro inntill videre. - Men det er ikke lett når jeg har slik lyst til å spille, sier han.

Trekker laget?

A-lagets videre spill i 5. divisjon blir nå drøftet i Lier ILs fotballstyre. I verste fall kan konklusjonen bli at Lier IL trekker sitt lag fra 5. divisjon.

Det har også vært drøftinger mellom Spabras trener Marcus Walfridsson og Thomas Røed. Det er ikke bare ovennevnte Ketil Ustad som vil ha store utvIklingsmuligheter på et høyere nivå. Lier IL har mange gode rekrutter med store utviklingsmuligheter. Klubben er fortsatt den største breddeklubben i Lier, inntil samarbeidet mellom Liungen og Spabra kom i gang i år.

Det har ikke lyktes å få noen kommentarer fra Thomas Røed så langt i dag.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 23. juni 2012 16:41: Martin
Det var Andre Hansen som scoret 2-3 målet til Sylling (ikke Robin Nordy-Håvet)
Lørdag 23. juni 2012 20:20: Redaksjonen, TA
Rettet opp, beklager feilen.
Søndag 24. juni 2012 10:50: SpaBraspiller
Morsomt å se at Sylling er i ferd med å skape et fotballag med god treningskultur:-).

Veldig synd at Ketil Ustad valgte å trappe ned fra Spa/Bra etter fjorårsesongen. Meget god spiller som dessverre slet med en del skader i fjor.
Tirsdag 26. juni 2012 23:12: Curt
Spa/Bra 2 slo Lier 2 14-0 på bortebane i dag. Går rykter om klubbrekord for Spa/Bra som seniorlag. Kan Liernett finne ut av dette i deres arkiver? Morsomt at endel rutinerte, eldre spillere koser seg på fotballbanen for tiden.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode