Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b6d3fe5c83b14f178e3ab883a1517cb1

Signerte for spill i Liungen

Kristian Bye Andersen (33) varmet opp i 70 minutter på Ullevaal, men ble ikke cupmester sammen med lagkameratene i Odd, Grenland --

Han manglet en kamp for å bli cupmester. Men det var ikke bare Kristian som manglet en kamp, da cupfinaledramaet utspant seg mellom Odd og Viking for snart åtte år siden. Den tidligere Liungen - spilleren fikk ikke den lille pokalen som han så gjerne skulle hatt som bekreftelse på at han ble cupmester på lik linje med Thomas Røed fra Tranby og de andre på Odd - laget. Nå er regelen endret, slik at all som er med i stallen på Ullevaal blir godkjente cupmestere.

Kristian er tilbake i hjemkommunen etter 12 års fravær. Han begynner i ny jobb ved Hegg skole i høst.
Etter å ha avsluttet på Liungen med, blant andre, brødrene Tor Olav og Are, meldte han overgang til Eik, Tønsberg som den gang spilte i 1. divisjon (i dag, ”Adeccoligaen”). Kristian begynte på lærerskolen på Eik høsten 1996.  Der ble han i tre sesonger, inntil han tok steget opp på høyeste nivå. Etter Odds cupfinaleseier, var han på utlån til både Ørn, Horten og Pors i 2003 Deretter meldte han overgang til Tollnes i året etter. Da ble det ikke all verden med spilletid, på grunn av skader og liten tid.

- I år har jeg spilt 7-8 kamper for Skotfoss i Telemark, sier Kristian. Lagets trener har vært Svindahl Larsen. – Han er en veldig god trener. Han er faglig dyktig.

Det blir gjensyn med gamle lagkamerater. - Jeg gleder meg til å spille sammen med noen av de gamle lagkameratene igjen.  Jeg har spilt sammen med både Stian Pettersen (se bildet under), Eivinn Haugann og Roar Hennum

Stian Pettersen ser optimistisk på høstsesongen etter at Kristian Bye Andersen er klar for klubben --
Forrige artikkel:1. mai på Hegg gjestgiveriNeste artikkel:Torbjørn Jagland på Bygdetunet
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 2. juli 2008 17:21: Lier IL
Årets signering
Onsdag 2. juli 2008 20:01: Lier IL #II
hentet fra Internett: "Skader Skotfoss: Bye Andersen (gamle Odd spilleren) er ute med strekk, men har ikke bidratt med stort for Skotfoss i år uansett"
Onsdag 2. juli 2008 21:30: Liungen
Enig med Lier IL. Årets signering
Onsdag 2. juli 2008 22:25: Liungen
hehe.. morsomt at Lier IL er såpass ivrig at de "googler" våre signeringer...:)
Onsdag 2. juli 2008 22:39: Skeptisk
Scorer han flere mål enn Tommy Hyving er han bra, Ikke før!
Onsdag 2. juli 2008 22:43: Liungen 2
Hva m ed om han er nest sist på halvparten til scoringene til Hyving da ? og i tillegg endel andre også ",) Holder for meg det ihvertfall....
Onsdag 2. juli 2008 22:52: Liungen 3
La han nå få komme seg på en trening først da. Er jo ikke noen tvil om at han forsterker ett lag i 5 div, men han er jo ikke engang bosatt seg i Lier, så langt jeg vet. (?) Tipper Liungen som klubb trenger en spiller som kristian, både som en forsterkning og som en akstra til og bidra med antallet. For antallet er vel ikke mange om dagen ?
Torsdag 3. juli 2008 00:13: Liungen 4
Dette blir bra. Knakande gutt dette og som dere ser så er han på vannvogna også... :-)
Torsdag 3. juli 2008 01:06: tutta
Denne kommentaren har ikke noe med artikkelen å gjøre...jeg bare lurer...
Burde det ikke stått litt om jordbæreventyret her??? Var inne på hjemmesiden de har laget, det virker jo som et utrolig morsomt og bra opplegg!
Bare en tanke:)
Fredag 4. juli 2008 11:18: Hyving
Virker som en bra styrke for oss dette her , men uansett hvem,hva,hvor er alle 11 på banen avhengi av hverandre til syvende og sist. Noe som er viktigere nå i disse dager er og holde formen ved like selv om vi har "ferie" :) God sommer!
Lørdag 5. juli 2008 22:27: Annonym leser
Til Tutta, som kommenterte på feil artikkel:
Et sted å begynne er å søke på Google eller på selve denne nettavisa, så ser du at jordbær-greia er nevnt tidligere.
Også fant du jo sikkert det du lette etter på hjemmesida du nevnte ;)
Søndag 6. juli 2008 22:14: Tutta
Svar til anonym fra Tutta! Jada..jeg skjønner at det går an å søke på google...og ja...selvfølgelig fant JEG det jeg så etter på www.jordbaereventyret.no. Artikkelen skrevet av Liernett var fra 23.04, tanken min var at det burde være en annonse/artikkel som fortalte at jordbæreventyret går av stabelen 5.juli...er jo ingen som søker i gamle artikler for å se hva som skjer!!!!
Torsdag 31. juli 2008 16:29: Bonden
Hakke trua!!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode