Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 578f2c4ee56efc95ec804addab92b06b

Snart er det jul igjen

Ingen førjulstid uten marked på stasjonstorget og Haugestad, mener de trofaste arrangørene.

Bildet: Bente Skiaker, Ellen Vinge, Gunn Kjæraas og Per Kristian Strand utgjør sammen Førjulsmarkedkomiteen i Lierbyen, og nå gleder de seg til hektiske dager.

De er litt usikre på hvor mange år det har vært førjulsmarked i Lierbyen, og ikke vet de hvor mange som pleier å komme og hvor mye penger som legges igjen hos de mange selgerne. Men ett vet de: Det pleier å komme masse kjøpevillige folk både fra Lier og de omkringliggende kommunene. Og derfor er optimismen til å ta og føle på.

Førstkommende lørdag og søndag (10. og 11. november) blir det liv i Lierbyen. Lørdag er det åpent fra 10-16 og på søndag fra 12-16.

Godt fremmøte blir det nok i år også, for det er blitt tradisjon med førjulsmarked. Markedet gjennomføres uansett om sola skinner, regnet regner, eller om snø og kulde har tatt taket på kommunesenteret i Grønne Lier.

Per Kristian Strand er med i komiteen og er dessuten leder i Lier Kunstforening, som har har fått åtte kunstnere til å stille opp i Gamle stasjon for å selge gjenstander de har laget.

Og når en god del av husflidlagets 150 medlemmer tar med seg sine beste produkter til storsalen på Haugestad, er det enda en god grunn til å regne med at det blir folksomt.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode