Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4a75d88bf791cb1ba0733dfdd76a9b7d

Trivelig julemarked i Lierbyen

Tross cupfinale og glatte veier tok mange turen til Stasjonstorget og Haugestad i løpet av helgen.

Det var ikke bare vanlig glatt, men speilglatt. En kar fra Asvo strødde sand, musikken spilte opp og squaredanserne skrittet frem og tilbake på isen mens Helen Lay Sun Ong (bildet over) og hennes kollegaer sørget for mat og drikke til sultne gjester på Haugestad.

Julemarkedet bringer nytt liv til den vanligvis helgestille Lierbyen. Denne helgen var ikke værgudene på arrangørenes side, og cupfinalen konkurrerte sterkt om interessen. Likevel var det jevn trafikk av kjøpelystne. Noen handlet, men andre mente at midten av november er i tidligste laget å tenke på julegaver og julepynt.

Kari-Anne Halten hadde en liten men strategisk plassert stand mellom stasjonstorget og veien til HaugestadMarit Løvås var blant de mange lierkunstnerne som stilte ut i Galleri Perrongen i Gamle Lier Stasjon. Her med bildet Edens have.


Som vanlig var det fullt av gode tilbud i storsalen på Haugestad, men på søndag ettermiddag hadde nok en god del kjøpedyktige prioritert cupfinalen.

Men fortvil ikke, for julemarkedenes tid er ikke forbi for i år.  Søndag 5. desember er det julemarked på Lier Bygdetun med mange boder og dessuten både julegrøt og juletretenning.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode