Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b84f510959cab595ec3286baae861539

Slik kan det bli på Lierstranda

Før eller senere vil det skje noe på Lierstranda, og mens vi venter har noen dyktige arkitektstudenter kommet med en rekke forslag.

Gründerøya, Kul tur, Epletorget, Lierstranda stasjon, Sykt lykkelig, Lierlokket og Gilhus hageby er navnene på noen av de mange ideene som arkitektstudenter har fremlagt for Lierstrandas fremtidige utforming.

Navnet skjemmer imidlertid som kjent ingen, og bak de fantasifulle navnene finnes det gjennomtenkte forslag for utforming av det som kan bli Liers første tettsted med hus på mer enn to etasjer på begge sider av gatene.

Forslagene ble presentert på en raskt improvisert tilstelning for noen dager siden. Vi nøyer oss med å la leserne få del i et par av de utstilte 3D-modellene. Så får spesielt interesserte ta en snartur innom Haugestad og se nærmere både på modeller og de ledsagende forklaringene på plansjene, om de fortsatt er der.

Så gjelder det bare å huske at det er lang vei frem til realisering av fjordbyen, som uansett arkitektonisk utforming vil bli en solid barriere mellom den blå fjorden og det grønne Lier.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode