Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 16e7d98ae948e681781177cb0d826c0d

Støtter Gjelstens planer

Formannskapet støtter Gjelsten Holding AS sine planer for utvikling av Lierstranda

Formannskapet i Lier kommune vedtok på sitt møte torsdag en enstemmig uttalelse som gir en klar støtte til Gjelsten Holding AS sine planer for utvikling av Lierstranda, skriver Lier kommune på sine nettsider.

Formannskapet mener planen kan utvikle hele Liers sjøside til noe positivt for liungene. De sier områdene Engersand, nytt sykehus på Gullaug, friluftsområdene rundt Gilhusodden og et kombinert nærings- og boområde på Lierstranda må sørge for å sikre tilgangen til strandsonen for allmenheten.

I forslaget som ble fremmet av Høyre-mannen Søren Falch Zapffe heter det også at det er spesielt gledelig at Gjelsten Holding påtar seg ansvaret for gjennomføringen av en miljøopprydding så vel i Gilhusbukta som grenseområdene i vest mot Drammen.

Rådmennene i Lier og Drammen mener en samordning av planleggingen i området kan skje gjennom en felles kommunedelplan for strandområdene øst for jernbanelinja, både i Lier og Drammen. Man kan gå direkte på utarbeidelse eller endring av reguleringsplanene for å få en raskest mulig avklaring. Lier kommune har ikke ventetid på behandling av reguleringsplaner, og behandlingstiden er om lag et halvt år, skriver Lier kommune videre på sine nettsider.

Mer informasjon på Lier kommune sine nettsider:
-Planene kan utvikle hele Liers sjøside til glede for liungene

Forrige artikkel:Lættis Weed videreNeste artikkel:Ukjent tredjemann identifisert
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode