Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0bb36efce06815a1ade06f05a5256314

- Hva nå, Lierskogen?

- Det er nå beklageligvis klart at asylmottaket på Lierskogen gjenåpnes etter at det ble brent ned sommeren 2010, skriver Lars Haugen og Arne Liudalen i Lier Frp.

- Det blir minst 350 plasser. Dessverre er det antydet at det kan bli behov for 500 plasser. Det største mottaket på Østlandet har 800 plasser. Det er videre et faktum at mange av de små mottakene på Østlandet er nedlagt eller står i fare for å bli nedlagt. 

 
UDI har fortsatt ikke fulgt opp løftene om medbestemmelse og dialog. Det har vært arrangert et par møter hvor UDI har fortalt om sine planer og en finner noe informasjon på UDIs hjemmeside. Dette er rett og slett ikke godt nok.

En så omfattende reetablering som staten ved UDI legger opp til vil få store konsekvenser for naboer, Lierskogen og Lier kommune.  UDI overholder ikke utredningsplikten og bryter dermed god forvaltningsskikk.  Asylmottakets konsekvenser for naboer, Lierskogen og Lier kommune er irrelevant for UDI.

Lier FRP ønsker at liungene skal få si sin mening om overkjøringen fra statlig myndighet i form av en rådgivende folkeavstemming. 
Dersom mottaket på Lierskogen ikke lar seg stopp må UDI ta hensyn til naboer og Lierskogen-samfunnet. Mottaket må være lukket og skikkelig infrastruktur som vei og gatelys må etableres før UDI sender nye asylanter.

Lier FRP er eneste parti i kommunestyre som er konsekvent mottander av asylmottaket på Lierskogen. Vi er garantisten for at motstanden fortsetter også i de kommende fire årene.  

Lars Haugen og Arne Liudalen,
Lier Frp

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode