Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 80309bccfdcf01c15153c127415db5da

Og vinnerne er ...

Liers mest populære serveringssted ligger på Lierskogen. Vinneren av Liernetts meningsmåling foreslo Heg Gjestgiveri. Selv bor han i Sylling.

Liernett besøkte og omtalte 30 spisesteder i Lier og ba til slutt om lesernes meninger. De strømmet inn.

Forrett hos Vito's på Lierskogen.

Vito’s på Lierskogen er ”folkets favoritt”, men mange andre serveringssteder rundt i bygda får godord fra Liernetts lesere, og blant dem er Ole Johan Stokstad. Han ble trukket ut blant deltagerne i meningsmålingen, og han får derfor 500 kroner til dekning av neste regning. Han anbefalte Heg Gjestgiveri på Lier Bygdetun. Det tar nok tid før grøtgryta blir varm på gjestgiveriet, så de 500 kronene han har vunnet kan brukes på et av Liers mange andre spisesteder.

Her er et utdrag av tilbakemeldingene vi fikk:
”Favorittspisestedet er Eiksetra. Maken til nydelig mat! Siste gangen jeg var der var på julebord. Det var det beste man kunne tenke seg, delikat servert.”
Anne Grønn

"Min stemme går til Lierkroa. De har god smak på maten, rikelige porsjoner, grei service og ok priser.”
Hans-Erik Olsen

”Vito’s er en restaurant som leverer en meget god meny og serveres i hyggelige lokaler som fremstår som en oase i et kaotisk og mindre pent Lierskogen sentrum.”
Hans Henrik Furøy

”Jeg foretrekker Eiksetra, for jeg er alltid så sulten når jeg har vært på tur; da smaker det godt. Og så er vertskapet det hyggeligste i hele Lier.”
Tore Stustad

”Vito`s trattoria på Lierskogen er uten tvil det beste spisestedet i Lier og omegn! Nydelig og fersk pasta, ekte italiensk pizza, himmelsk tiramisu og hjemmelaget italiensk is. Det vi i tillegg liker med stedet er at det har ”italiensk” service, dvs det kan være helt supert den ene dagen, og man kan bli litt oversett den neste. Helt etter mengden kunder og betjeningens humør.”
Anita J Helgerud

”Asvo på Kjellstad. Hyggelig lokale, enkle retter til en rimelig penge. God service.”
Paul Christian Justad

”Det beste spisestedet i Lier er uten tvil Stig Inn. Der er det reint, ordentlig og betjeningen er alltid hyggelige og serviceinnstilte. Det står respekt av deres innsats når det gjelder å arbeide seg inn på et allerede vanskelig marked, men jeg synes de leverer veldig mye bedre mat enn andre konkurrerende bedrifter i nærområdet. Håper gutta på Stig Inn vinner, det fortjener de!”
Andrea Melø

"Jeg gir min stemme til Heg gjestgiveri. Lier Bygdetun er et flott sted!”
Ole Johan Stokstad

”McDonald’s er aller best i Lier, særlig siden det ikke finnes mange gode spisesteder.”
Alexander Sæthern

”Jeg har ikke spist på alle stedene dere har besøkt, men av de jeg har prøvd, må jeg si Stig Inn i Lierbyen er best. Anbefaler Stig Inn dersom det er pizza som står på menyen.”
Ketil Verpelstad

”Vito's på Lierskogen! God stemning - god mat!”
Marit Reiersgård Bredesen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode