Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 72a73a54e8b511423f26039ab1e2bcbe

Vi besøker Liers spisesteder: Chili Pizza

I matrekka på Liertoppen ligger det kanskje mest internasjonale spisestedet i hele Lier. Menyen omfatter retter fra India til Mexico og fra Kina til Europa via Midtøsten.

Chili Pizzas meny strekker seg fra trauste og velkjente norske klassikere som Egg&Bacon via Burritos og Lasagne til Lam Tikka. Blant de 20 middagsrettene på menyen finnes også Istanbul shish, stekt laks, calzone og wok med biff eller kylling. Middagsrettene koster fra ca. 60 til 89 kroner. Dyrest er Mix grill som omfatter tre spyd med kylling, lam og biffshish i tillegg til salat og pommes frites eller ris.

"Chili pizza" har kanskje Liers mest internasjonale og varierte meny

Pizza er favoritten

Stedets mest populære tilbud når sulten er større enn betalingsevnen, ser imidlertid ut til å være pizza, og ikke minst tilbudet om ”Spis så mye du vil + 0,4 liter brus kr. 99,-”. Et par sultne karer lot til å hente stadig nye stykker, og fikk dermed full valuta for pengene. Med 18 pizzavarianter til mellom 85 (liten Liertoppen Pizza) til kr. 159 (stor Hot kylling og flere andre varianter) burde utvalget være tilstrekkelig. Fem varianter inneholder chili og medvirker til at Chili Pizza lever opp til det noe uvanlige navnet.

Kina og Mexico

Vi bestilte Burritos og Wok. Burritos ble servert med salat og rømmedressing. Smaken lå et godt stykke fra Mexico, men var grei nok.  Wokblandingen var en rikelig porsjon med mye kyllingkjøtt, men hadde fått mer salt enn den burde. Prisen for de to rettene og en halv liter PepsiMax var 180 kroner og dermed ikke urimelig.

Maten ble brakt til bordet etter noe ventetid, men ventetid må man regne med når maten skal være varm. Og varm bør den være når man skal spise på Liertoppen en vinterdag, for det er kaldt langs de store vinduene ut mot parkerte biler og snøhauger. Var det noen som snakket om at gresset på Liertoppen er grønt hele året?

Spis så mye du orker. Enkelt og greit.

Med isdisker fra to leverandører kan Chili Pizza tilby et stort antall isvarianter. Det øvrige desserttilbudet er beskjedent.

Noe å drikke til maten:
Mineralvann koster 25 kroner for 0,5 liters flasker.
Kaffe kr. 15 og Kaffe latte 25.

Chili Pizza leverer også hjem og til kontorer mot et kjøretillegg på kr. 50.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode