Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0a33bce9fd4adc05516f8630a1324819

Vi besøker Liers spisesteder: On the Run

Det store flertallet av Liers mange spisesteder har utenlandske navn. Om den hektiske serveringskroken til bensinstasjonen i Amtmannsvingen hadde fått flere kunder hvis den hadde kalt seg ”På rømmen” eller ”I farta”, er vel tvilsomt, for så internasjonale er vi blitt.

Inne i lokalet har gjestene fire-fem bord og innpå 20 barkrakker. Det holder selv når kundetilgangen er stor, for mange tar med seg maten og spiser i bilen eller andre steder.

Effektiv og hyggelig betjening er alltid et pluss

Maten er avansert gatekjøkkenmat, i det minste hva navnene angår. Vi gjetter på at en 58-kroners ”Kylling Chorizo” inneholder kyllingkjøtt og chorizopølse eller -skinke. Usikkerheten rundt råvarenes opprinnelse er vesentlig større når det gjelder ”Tigerburger XXXL”.  Prisen er uansett kr. 119.

Menyen omfatter dessuten kyllingsfilet, premiumburger (119 kroner), ”Classic Grill”-pølse (54 kroner), panini, boco og calzone. Utvalget er dermed stort, og i tillegg er det en barnemeny med tre alternativer.

Vaffeltorsdag hos On the Run gir mye for pengene. Til og med en ekstra f i vafler.

Det faste torsdagstilbudet ”Vaffeltorsdag” med to vafler og en kopp kaffe for 30 kroner er en magnet for alle med sans for rimelig mat. På andre ukedager koster kaffen alene 20 kroner, og det er heller ikke noen uvant pris, men den vanlige kaffen virket nokså tynn og smakløs. At Caffè Latte og cappucino er blant kaffealternativene til samme pris, oppveier mye, i det minste for den som er klar over muligheten.

Betjeningen var både vennlig og effektiv. De mange hjemmelagde vaffelplakatene utenfor og inne sto i kontrast til den blankpolerte amerikanske fasaden der norske ord og uttrykk bare unntaksvis har fått slippe til.

Forrige artikkel:Bare to av 106 er fra LierNeste artikkel:God generalprøve
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode