Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9cdb2284a5f0a5cf0670bad7de854106

Vellykket åpning av Lierbyen Seniorsenter

Fullt hus og stormende jubel er et uttrykk man sjelden forbinder med Lierbyen, men i dag kom unntaket.

Det var stinn brakke en god stund før det skulle begynne, og flere kom hele tiden. Stoler ble hentet fra nærliggende steder, og til slutt kom en lastebil med klappstoler.

Anledningen var åpningen av Lierbyen seniorsenter, og flagget vaiet ved det nye skiltet utenfor. For nå skal det bli mer aktivitet i aktivitetssenteret. Det skal være åpent hver dag fra mandag til fredag. Programmet for åpningsseremonien var omfattende, og enda mer omfattende blir selvsagt ukeprogrammet som skal følges fremover.

 

På grunn av uventet stor tilstrømning måtte det hentes stoler fra flere steder.

 

Svein Trogstad serverte marsipankake og Live Brekke kaffe.

Ikke rart at både ordfører Helene Justad, pensjonistforeningsformann Sjur Malm og alle de over 100 andre i salen var begeistret. Selv ikke en melding om at tilstrømningen hadde vært så uventet stor at den forhåndsannonserte marsipankaken måtte deles i svært små stykker, la noen demper på stemningen.

Live Brekke fra Lier kommune er den som trekker i trådene og sammen med en brukergruppe og andre står bak tiltakene som ser ut til å ligge an til suksess. Fra venstre Live Brekke, Helene Justad og Sjur Malm.

Laila Stensen holdt båndet, og så kunne ordføreren klippe og erklære Lierbyen Seniorsenter for åpnet.

Brukergruppen og andre involverte ble behørig feiret.

”Blåveispiken” og ”Tulipaner fra Amsterdam” ble tatt som allsang. Pianisten fikk lokalet til å svinge, og ordfører Justad og formann Malm brukte muligheten til å svinge seg i dansen.

Sjelden eller aldri har det vært slikt liv i den langt over hundre år gamle meierigården. Fra i morgen holder Lierbyen Seniorsenter åpent hver dag. Tempoen blir trolig noe roligere enn på åpningsdagen, men tilbudene enda mer omfattende.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode