Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f309554f8e32001d6bae55b430174a0c

En lang prosess

Det sier May Kværnstuen etter at LHL-huset i Nøsteveien i dag ble åpnet etter flere års arbeid.

Lederen av Hjerte lungesyke LHL (Landsforeningen Hjerte og lungesyke) og Drammen-Lier og diabetesforbundet uttrykker stor glede over reåpningen av bygningen på grensen mot Drammen.

Blant de cirka 50 som var med på åpningen var, blant andre, ordfører Helene Justad, nestleder og kommende leder i Landforeningen av Hjerte og lungesyke, Nina Skille og representanter fra både Drammen og Lier kommune.

I dagsenteret er det et tilbud om opptrening i finmotorikk; søm og håndarbeid, maling og treskjæring. Det er forebyggende helsetjenester som mestring i hverdagen. Videre egentrening på apparater - og trening med fysioterapeut, trening for kvinner med innvandrerbakgrunn. Nettverksbygging i form av «Likemannstilbud» for de med hjerte, lunge- og diabetesproblematikk. Det vil også bli arrangert kurskvelder med foredragsholdere. Seniordans, sittedans og zumba står også på planen.

- Vi har jobbet med å gjøre i stand bygget , siden 2009, forteller Kværnstuen som også er med i styret for Fylkeslaget. - Tidligere benyttet vi bare 2. etasje. Nå har åpent fra mandag til torsdag mellom klokka 9 og kl 14, men vi har også tenkt å utvide til fredager, sier hun. - en aktivitør er tilstede ved siden av en husmor. Det er en frivillig som er daglig leder. Så er jeg oftest til stede selv.

May Kværnstuen er opptatt av at dette blir en viktig møteplass for mennesker med ulike plager.

Driften blir finansiert med støtte fra kommunene Lier og Drammen. - Men vi har fått noe fra Lierstøtten. Ellers så søker vi på alt mulig der det er midler å få.

Forrige artikkel:Nye Lier stasjon tar formNeste artikkel:Miljøet avgjørende
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode