Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b52af8f6ba325ed8ac20fe195ef32e73

Seksualisert oppvekst og pornofisert samfunn

Runi Børresen, førstelektor, avdeling for lærerutdanning ved Høgskolen i Buskerud er en av innlederne når dette temaet blir debattert på Papirbredden i morgen.

Børresen arbeider også i prosjekt ”Sunn Jenteidrett”, og er en av Norges fremste eksperter på forebygging av spiseforstyrrelser. Hun har fått tildelt Karl Evangs pris for helseopplysning for sin innsats. Børresen har mastergrad i helsefremmende og forebyggende arbeid og er en av Norges fremste eksperter på spiseforstyrrelser.

Den andre innlederen er Hannah Helseth. Hun er sosiolog, tidligere debattredaktør i tidsskriftet Fett, forfatter og spaltist: ”Det har skjedd en endring i jenters seksuelle kultur. Det å være sexy etter kommersielt definerte standarder har blitt viktigere enn noen gang”, sier Helseth.

Hva vinner jentene på å satse på rollen som sexobjekt? Og hva taper de? Dette diskuterer Helseth i boken "Generasjon sex".

Debatten finner sted i Auditoriet i Drammensbiblioteket på Grønland 58, Drammen, onsdag 13. oktober kl. 19 til 21, melder Janicke Karin Solheim fra Lier i styret i Drammen Kvinnesaksforening.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode