Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 054a4dd9399a2217fa9c325004c30da5

Kunst rett vest med lite fra Lier

Det er meget stor interesse for å delta i årets Kunst rett vest, men det blir bare én deltager fra Lier.

Eva Solheim er den eneste liungen som deltar i årets Kunst rett vest. Det er en dramatisk nedgang fra tidligere år. I 2007 var hele åtte liunger med.

Det er flere årsaker til nedgangen. Noen av de profesjonelle har ikke tid og anledning til å holde åpent atelier to helger, mens andre er sjaltet ut fordi kvaliteten ikke holdt mål. Mens Lier deltagelse er svært beskjeden i år, kan nabokommunen Røyken derimot skilte med uvanlig mange deltagere i forhold til folketallet.

Deltar ikke: Bente Sommerfeldt-Colberg, som ble årets kunstner under Kunst rett vest i 2010, deltar ikke i år. Hun har allerede hendene fulle med blant annet separatutstilling i Kunstnerforbundet i august.

Uansett blir det Kunst rett vest både i Lier og ellers i de 16 "vestkantkommunene" i hovedstadens vestre naboskap. Av de 183 som var interessert i å delta, ble 85 plukket ut. Det prosentvis lavere enn i tidligere år, noe som skyldes skjerpede kvalitetskrav.

Deltar: Eneste liung på årets Kunst rett vest er Eva Solheim (Arkivbilde)

Som vanlig vil de deltagende kunstnerne holde åpent to helger i oktober. Selve hovedutstillingen er  i år i Galleri Trafo i Asker, og åpningen finner sted med en folkefest 9. oktober. Utstillingen vil være åpen til 21. oktober.

I 2011 besøkte 15.000 Kunst rett vest. Det var 10.700 som kom til atelierene og 4.300 som besøkte fellesutstillingen på Sundland i Drammen.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode