Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a37a26dc663604d6f265329ad223e96b

- Et rimelig, originalt og positivt forslag

- Det er grenser for hva vi kan få ut av enhver forhandlingssituasjon, skriver Tor Kristen Haugen, en av Venstres to kommunestyrerepresentanter.

Hei alle sammen

Politikk er det muliges kunst. Vi er to (av 49) representanter for Venstre i kommunestyret, og det er grenser for hva vi kan få ut av enhver forhandlingssituasjon. Tøybleier var verken det eneste eller det viktigste Venstre jobbet for under fjorårets forhandlinger, og på sikt håper vi å få konkretisert mer av det som lå på bordet, men som vi ikke kom i mål med.

Tøybleie-initiativet var et rimelig, originalt og positivt forslag, som kom med på sine opplagte meritter. Et lite bidrag for miljøet, ja, men det at vi, og mange av dere, skulle ønsket oss mye mer, gjør ikke initiativet i seg selv noe dårligere.

Som både Nina og Tove har kommentert over: Vi i Venstre har alltid, kompromissløst, fokus på miljø, jordvern og markagrensa. Vi stemmer alltid «riktig» i relevante saker. At vi ikke alltid når frem, fordi vi ikke har mer vekt i kommunestyret, er det bare dere velgere som kan gjøre noe med. Jo større Lier Venstre blir, desto mindre «symbolske» vil seirene våre bli.
Tor Kristen Haugen

Bildet over: Fra presentasjonen av samarbeidspartienes budsjettforslag før kommunestyremøtet i desember 2011. Fra venstre: Brynhild Heitmann (KrF), Espen Lahnstein (Sp), Søren Falch Zapffe (H), Lars Haugen (Frp) og Nina E. Johnsen (V).

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 20. mars 2012 21:44: Tone E Svendsen
Venstre i Lier er et parti som har mange gode intensjoner men liten evne til prioritering. Om partiet hadde reflektert over det, ville det kanskje oppdage at valget av makkere heller ikke er riktig i forhold til hjertesakene. Når man har miljø, jordvern og markagrensen som viktigste saker, er det grunn til å peke på at Venstre har valgt å samarbeide med Høyre og Frp, som er den største trusselen mot miljø, mot jordvern og mot markagrensen i kommunen. Forstå Venstres politikk den som kan...............
Tirsdag 20. mars 2012 22:33: Runar Syvertsen
Bra innlegg! Slik Venstre nå fremstår kan det virke som om de ville solgt sin egen bestemor for å få en statusposisjon. Har tidligere stemt venstre men det skal mye til at jeg gjør dette igjen med slike prioriteringer de gjør.
Tirsdag 20. mars 2012 23:38: Tor Kristen Haugen
Hei Runar

Jeg skjønner hva du mener, men ber deg tenke over at makt og status kan være vanskelige å skille ad, og at makt - eller mer presist innflytelse - er noe politiske partier ikke bare legitimt kan søke, men faktisk skylder sine velgere å forsøke å oppnå.

Om du sikter til det kompliserte forholdet til FrP på riksplan, er jeg like spent som du på hvordan det vil spille seg ut henimot neste valg. Håper du kan være enig i at vi har et veldig vanskelig dilemma der.
Onsdag 21. mars 2012 12:33: Velger på vandring
Kanskje Venstre skulle gått for TK Haugen som varaordfører?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode