Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2416d815f939a43e29ec1da15d78ffec

Liunger spiller revy

- Replikkene begynner å sitte, mener både Lars Kornerud (40) fra Sjåstad og Nina Holtebu (46) fra Lierskogen. Begge er klare for premiere på torsdag

Det er femte gangen Kornerud (i midten på bildet) deltar i revyen. - Jeg har stått over kun ett år siden jeg kom med i Drammensrevyen, forteller han. - Det er litt premienerver, men det går over når jeg kommer inn på scenen, sier sjåstadværingen. - Nå hører jeg på cd `n og får en skikkelig gjennomgang. Har har kun noe sceneerfaring helt tilbake fra ungdoms-skoletiden før han ble med i ensemblet i Drammen. Nå er han kulisseansvarlig. Og så har han reist rundt med plakater.

Nina Holtebu (nr 3 fr høyre) er nærmest en veteran, Hun spiler sinn 11. forestilling. - Jeg ble lurt med i 2001, forteller hun. - Vi har jobbet med revyen siden i høst. De fleste av tekstene har vi skrevet selv, men vi har lånt noen tekster fra Revyfestivalen på Høylandet og fra Fagerstrandsfestivalen. Vi har en meget godt «enmannsorkester» i Rune Eriksen fra Konnerud.
Den mangeårige lokale revyartist Elsa Pettersen døde i vinter. - Det føles rart å spille uten henne, fordi hun hadde hun ble syk under ei øving. Det har vært nødvendig med noen omrockeringer, men nå ser det bra ut.

Forestillingen blir spilt på studioscenen på Drammens teater. Den spilles fredag og lørdag også. - Vi mener at studioscenen passer best til revyen vår, også ut fra det økonomiske. Det dreier seg om grunnleie, leie av lydtekniker og mikrofoner.

På bildet sees de fleste i ensemblet, fra venstre: Per Gunnar Bjugn, Grethe Svendsen, Rita Gulliksen, Lars Kornerud (fra Lier), Berit Johannessen, Nina Holtebu (fra Lier), Astri Tønnessen og Riaz Karim

Liernett kan røpe at det blir et innslag om sykehuslokaliseringen. Her noen kjære politikere, fra venstre: Lars Kornerud - ordfører (fra Lier), Per Gunnar Bjugn og Øyvind Furseth.

Les mer om revyteateret her: http://home.no/drafnia/

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode