Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 031ae901e43be9caa3d292e3c69b541b

Den gode Askeladden

Trollspillet til tranbymusikeren, Erik Eriksen, vises på Egge gård fredag og lørdag, begge dager kl. 20.00

Det er mange år siden Rolf Ødegaard og Erik Eriksen hadde stor suksess med familiemusikalen ”Trollspill" i Drammen. Nå setter de opp igjen forestillingen på Egge gård i Lier.

Rollene ikles stort sett av skuespillere fra teaterselskapet Tegra, slik det også var da musikalen ble satt opp første gangen. Musikalen tar utgangspunkt i de norske folkeeventyrene, men har et islett av vår moderne tid - som om ikke annet viser folkeeventyrenes evige aktualitet. Musikken til Eriksen er fengende og har et umiskjennelig folkemusikkpreg som gjør at musikk og tekst danner et innholdsmessig hele.

Sylling Sangkor og sangere fra Lotuskoret er med , ikke bare som stløttesangere, men medlemmer i korene har også roller i spillet.

På rollelista fins alle alderskategorier, og barna er vesentlige på rollelista. Tunet på gården er både scene og sal og danner en fin og og naturlig ramme rundt spillet. De mørke høstkveldene vil sikkert kunne skape den naturlige trollstemningen i et spill der trollet har en hovedrolle.

Mer røper vi ikke om selve innholdet. Vi bare oppfordrer folk til å legge turen til Egge gård på fredag eller lørdag og der få en særegen teateropplevelse som vil glede både små og store.

Om været blir dårlig, trekker alle inn i et nærliggende drivhus som gir ly for regn og vind, et lokale som tross alt ivaretar noe av den sjarmen det er å kunne oppleve teater under åpen himmel.

Bildene er fra prøver både ute og i drivhus

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode