Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Veilys i Lier

Så er vi atter en gang i gang med diskusjonen om veilys i Lier om sommeren. Og det er en som ikke gir seg, og det er Nina Johnsen.

For noen år siden vedtok kommunestyret i Lier at veilyset i bygda skulle være slukket om sommeren. Og den som kom med dette forslaget, var Nina Johnsen fra Venstre. De påsto at kommunen kunne spare opptil 100.000 kroner på å slukke veilyset om sommeren. Men det viste seg etter hvert at denne summen  er feil.

Det er toppen omkring 30.000 kroner å spare på dette. Pluss at det blir stor usikkerhet for oss som liker å gå en kveldstur etter at det er blitt mørkt. Da jeg hevdet det i Lierposten, svarte Nina Johnsen at jeg fikk ta meg en måneskinnstur! Dette er det største tøvet jeg har hørt på lenge. Etter hvert så er det mange som er motstandere av dette med å slå av veilyset om sommeren. Til og med lensmannen har gått ut og sagt at dette er farlig når det gjelder trafikksikkerhet. Til og med innen kommunestyret begynner man å forstå hvor dumt dette er. Både Høyre og Arbeiderpartiet ser ut til å være i mot det.

Men det er en som på død og liv fortsatt skal ha det mørklagt i Lier om sommeren, og det er Nina Johnsen. Det siste hun har sagt i denne saken, er at det er miljøvennlig å skru av veilyset om sommeren! Miljøvennlig? Det finnes ikke noe som er mer miljøvennlig enn bruk av strøm! Pluss at hun mener at dette får bilstene til å senke farten når det er mørkt på veien. Da har hun ikke sett alle  de som kjører like fort som før, mørkt eller lyst spiller ingen rolle. Og så lenge ikke politiet har noen fartskontroller i Sylling, så er der fritt fram for fri fart.

Og i og med at det er småpenger å spare på dette, småpenger som fort kan bli dyre, i form av erstatninger etter en ulykke, og det kan bevises at det er en mørklagt vei som har skylda, så kan kommunen komme til å måtte punge ut et langt større beløp enn de 30.000 kroner det er snakk om at man sparer.

Det er som kjent lov å bruke hu'e noen ganger. Og en av de gangene er når kommunestyret skal vedta om det fortsatt skal være mørke veier eller ikke i Lier om sommeren.

Men det er en som helt sikkert ikke kommer til å gi seg: Nina Johnsen. For henne har det gått prestisje i saken. Og da er man totalt blind for all fornuftig argumentasjon. Jeg hadde tenkt at jeg kanskje skulle stemme Venstre ved kommunevalget nå sist, men jeg lot det være, takket være Nina Johnsen.

11 kommentarer

Lørdag 11. august 2012 00:10: Anne På Landet
...men så det jo fint at de lyser opp på høylys dag da, som de gjorde her om dagen...skal vel bruke opp det de har spart inn kanskje?
Lørdag 11. august 2012 01:26: Jon
Dette er en sak som burde tas opp til vurdering snarest. jeg har selv gått i totalt mørke og nesten blitt påkjørt flere ganger. Nina Johnsen vet faktisk ikke hva hun snakker om. Det Farlig, vi må ha lys på veiene våre i Lier,
Lørdag 11. august 2012 10:20: Snuppelure
Jeg har ikke en gang lagt merke til at lysene har vært av jeg... :)) Men det bør uansett være lys langs veien alle steder hvor det ikke er gangvei.
Lørdag 11. august 2012 14:13: LIERNETT
- Like tåpelig som Lier Venstres tøybleieordning!

- På tide å ha tente lys i dalen hele året. Ikke av hensyn til bilstene, men av hensyn til fotgjengerne!! Skal vi tenke miljø handler det neppe om redusert fart, men om å velge kollektivt. Og da vil en opplyst vei til/fra stasjonen/holdeplassen føles langt bedre...

De to innleggene over er hentet fra Facebook, der Liernetts artikler også blir publisert. Liernett har valgt å anonymisere de to innleggene, men lesere med tilgang til Facebook kan finne navnene der - om de ønsker.
Lørdag 11. august 2012 22:02: Anette
Det og skulle mørklegge er etter min mening galskap. Det er bare et spørsmål om tid før noen står i stor fare for og bli drept langs vestsideveien der det ikke er fortau. Det kan være ganske mørkt oppover der enkelte steder om vinteren men på denne veien kjører faktisk folk helt opp til 100 km i timen. Tenk dere det en vinterkveld på glatt føre der det er kjempe mørkt og noen møter familien med barnevognen rundt en sving? Det er rett og slett en bortkastet debatt, det man burde jobbet for er ikke og skru av lyset men og få fortau langs vestside veien helt ned til Lierbyen slik at man nå snart kan få gå trygt og at ingen ulykker skjer.
Den kvelden det var ulykke på Sjåstad kom det brannbiler i full utrykning oppover vestsideveien, jeg hold pusten og var glad ingen gikk langs veien da for det er tvilsomt at de hadde rukket og stoppe. Kanskje Nina skal ta seg en sen kveldstur oppoverveien i mørket og gi oss noen meninger om hvor trygt det føles når bilene dundrer forbi.
Søndag 12. august 2012 12:11: Lars-Otto Laukvik
Med bakgrunn i siste ukes søk etter den savnede jenta i Oslo, trekker jeg inn et annet perspektiv : Sikkerheten for våre barn og unge som ferdes ute på mørke veier. Det er lettere for de som ønsker å begå alle typer kriminelle handlinger i ly av mørket. Samt vanskelig for evt vitner å se farger, personer etc. La gatelysene stå på neste sommer!
Søndag 12. august 2012 15:29: Victor Fjellman
De to siste kommentarene, på mitt innlegg om slukking av veilysene i Lier om sommeren, er meget kloke, og riktige. For også jeg grøsser om den situasjonen som oppsto på Sjåstad for entid tilbake, hvor det skjedde en ulykke, og brannvesenet måtte komme til assistanse. Og brannvesentet er i likhet med politi og ambulanser til for å redde liv, ikke for at liv skal gå tapt, og da er der sekunder som gjelder. Så når brannvesenet kjører oppover Vestsideveien, så går det temmelig fort, slik det skal. Men rett rundt en sving, så er det et menneske som er ute og går i mørket på kvelden, og det er ingen veilys, etter ordre fra Nina Johnsen. Og veien er smal enkelte steder, så verken sjåføren på en brannbil eller en forjenger har en sjanse og ulykken er et faktum.
Søndag 12. august 2012 15:38: Victor Fjellman
Den andre kommentaren er like alvorlig, som den er god. Den går på dette med at ei jente i Oslo forsvant og siden er blitt borte. Og dette kan skje igjen, også her i Lier, eller hvor som helst i landet. Og det ser ut til at det er enkelt og dra ei jente inn i en bil når veien er mørk. Og man skal være temmelig nær for å avverge det hele. Og man har ikke en sjanse til verke å se bilnummer eller andre ting hvis man er på litt avstand, på grunn av veien er mørk. Så dette er direkte skummelt.
Søndag 12. august 2012 20:03: Anette
Flotte ord Victor, jeg kunne ikke vært mer enig. Jeg syntes det er fint at du tar denne diskusjonen frem og jeg håper at den kan engasjere flere fremover :)
Mandag 13. august 2012 15:12: Victor Fjellman
Takk skal du ha Anette. Vi får bare håpe at mange vil delta i denne debatten.
Tirsdag 14. august 2012 17:52: Ellen
Ja la oss få lyset tilbake, da kan vi se hullene i fortauet på de stedene som har fortau å slippe og snuble i dem.Nina Johnsen kan gå måneskinnstur selv, lurer forresten på hvor man kan ha sett månen denne sommeren?

Flere saker fra arkivet

Hva er vitsen med et lokalt e-verk?

I følge gamle tradisjoner, så skal enhver kommune i Norge ha sitt lokale e-verk, som har til oppgave og skaffe innbyggerne strøm. Men etter at det ble åpnet for fri konkurranse på dette markedet i 1991, så har mange kommuner solgt unna sitt lokale e-verk. Etter det jeg kjenner til, så er visst Lier E-verk ikke av de tøffeste når det gjelder pris på strøm til innbyggerne, tvert om så ligger de i klassen for de rimeligste. Og dette er bra.

- Uverdig, uverdig

Lokalpolitiker Nina Johnsen (V) sier til Nrk Østafjells at informasjonen ikke blir ivaretatt for beboerne etter opprøret på Ventemottaket på Lierskogen.

Grønne Lier forsvinner

Mens det jubles over støtte til tøybleier, forsvinner de grønne liene i Grønne Lier bit for bit.

Juvelen i krona i Lierbyen

Slik karakteriserer Nina E. Johnsen (V) kulturhuset i Lierbyen

Fokus på grønne Lier

Venstres gruppeleder Nina E. Johnsen har fått med seg flere spennende nykommere på laget til kommunevalget.

Sommermørket senker seg over Lier

Førstkommende fredag slukkes vei- og gatelys i Lier, for så å tennes igjen 1. august.

To kvinner i førersetet

Etter Høyres fremgang blir som ventet Helene Justad ordfører, men noe uventet blir Venstres Nina E. Johnsen varaordfører -

Minipol i Lierbyen?

Styret i Vinmonopolet har bestemt at Lier endelig får et polutsalg, men formannskapsmedlem Nina Johnsen (V) vil forslå at Lier kommune må kreve et minipol i Lierbyen, dersom polet blir plassert på Liertoppen

Skeptisk til utbyggingsplanene

Nina E. Johnsen (V) og flere andre lokalpolitikere frykter nedbygging av veksthusnæringen --

Nei til Liertoppen

Nina Johnsen, gruppeleder i venstre, sier at AS vinmomopoler "tråkker i bedet vårt

Møkkajobb dagen derpå

Nina E. Johnsen var langt nede etter at Kulturhuset ble begravd tirsdag kveld, men med litt galgenhumor hadde hun litt av hvert å si om sine politiske motstandere etter jobbing i stallen.

Kontinuitet og fornyelse

Liernett presenterer kandidatene i partiene før kommunevalget til høsten: Nina E. Johnsen er en av Venstres tre toppkandidater som stiller til valg på nytt, men mange nye kandidater er også nominerte denne gang.

En seier for Fjordbyene Lier og Drammen

Lier og Drammen Venstre ser med glede at SFT har gitt klarsignal for starten av en av Norges største miljøoppryddinger.

Ridetur ved foten av Hørtekollen

Ekteparet Thorleiv Holst og Nina E. Johnsen nøt det fine været på 1. juledag sammen med hestene Daria og Carlo.

Stolt av Lier

Fra før bare gruppeleder, "klatrer" nå opp som varordfører, Nina E, Johnsen, født og oppvokst i Lier, ser frem til å profilere Lier i sin nye rolle.

Nitrist utvikling

Det sier Høyres gruppeleder, Søren Falch Zapffe som etterlyser større entusiasme til kulturhusprosjektet som nå ser ut til å bli nedstemt i kommunestyret.

Nei til kulturhuset

- Etter en saklig og god debatt besluttet Arbeiderpartiet i sitt medlemsmøte i kveld at partiet skal stå samlet når saken kommer opp i kommunstyremøtet, 8. mars, sier Knut Røssum som var en av møtelederne. Venstres gruppeleder, Nina E. Johnsen, kaller dette diktering av myndige mennesker.

Hodet bruser og pulserer

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, Gullaug

Legevakta i Drammen

For noen år siden, så fikk kommunestyret i Lier den glupe ideen at man skal skulle nedlegge legevakta i Lier, og heller gå over til at man skulle bruke legevakta i Drammen.

- En skandale

Det sier Nina Johnsen, Venstres parlamentariske leder som en kommentar til at veiprosjektet i Ytre Lier ikke er kommet med i Norsk Transportplan

Tiden er unik for den enkelte

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, homøopat, Gullaug. Nina er leder for Buskerud Venstre, medlem av Lier kommunestyre og formannskapet. Ikke minst er hun mor til tre.

Uenighet om finanisiering

Det avtroppende kommunestyret vedtok enstemmig å be rådmannen legge fram en sak om et kulturaktivitetshus i Lierbyen som innebærer en mulig OPS avtale, mens mindretallet, representert ved Jannicke Solheim, ønsket primært et rent kommunalt prosjekt.

Har noen skiftet mening?

Venstre og Senterpartiet kjemper for vinmonopol i Lierbyen, Krf er mot pol i Lier, men likevel kan det bli flertall for Liertoppen i Kommunestyret når saken kommer opp 17. april.

Tre liunger i det nye fylkestinget

Høyre, KrF og Frp har 22 representanter i det nye fylkestinget, og har dermed sikret seg flertall. Trond Johansen fra Lier KrF er en av de tre liungene som har fast plass.

- God omsorg - uavhengig av hvem som tilbyr

Venstres ordførerkanidat Nina Johnsen deler Venstres tanker om omsorg i dette leserinnlegget.

- Et rimelig, originalt og positivt forslag

- Det er grenser for hva vi kan få ut av enhver forhandlingssituasjon, skriver Tor Kristen Haugen, en av Venstres to kommunestyrerepresentanter.

Ulla med soleklar seier

Fikk over 64,1 % av stemmene! Og hun får også selskap av 18 partifeller i kommunestyret.

Tilbake som leder

Einar Hovde, med erfaring fra fylkestyre, kommunestyre og hovedutvalg, er valgt som ny leder i Lier venstre

Bred enighet om handlingsprogrammet

Gruppelederne fra fem partier har presentert fellesforslag til Handlingsprogrammet for 2012-2015. På bildet fra venstre: Brynhild Heitmann (Krf), Espen Lahnstein (Sp), Søren Falch Zapffe (H), Lars Haugen (Frp) og Nina E. Johnsen (V)

LIER DRIFT

I følge en artikkel i Lierposten i dag, så har Lier Drift store problemer med kunne opprettholde en forsvarlig drift på sitt arbeid.

Friske opp hukommelsen

Frp og Høyre forsøker å påberope seg ansvaret for utviklingen av Lierstranda

Må forhindre ny flaskehals

Både varaordfører Nina E. Johnsen (Lier Venstre, på bildet) og Brynhild Heitmann, gruppeleder i Krf, er svært opptatt av den videre fremdrift for riksvei 23.

For rask konklusjon

- Navarsete har liten respekt for lokaldemokratiet ved å konkludere før høringsfristen, sier Venstres Nina Johnsen

- Ingen stor dramatikk

Det sier Høyres gruppeleder, Søren Falch Zapffe (bildet) om saken om kulturhus som ble utsatt i Formannskapet i går

Optimistene har ansvaret

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, Gullaug, medlem av kommunestyret og formannskapet

Nå kommer sommeren?

Dette gjenglemte strikketøyet, med strikkepinner og det hele, vitner kanskje om at sommeren og varmere tider er på vei? Det fargerike kunstverket kan enn s (...)

Lier Venstre 125 år

Er partiet i ferd med å våkne av Tornerosesøvnen?

Trenger en evaluering

Det konkluderer Einar Hovde (på bildet) og Nina E. Johnsen i sitt innlegg vedrørende ordningen med Ventemottak

Prosessen går videre

Det ble et klart flertall i kommunestyret i kveld for å jobbe videre med bygging av kulturhus i Lier

Humanitær katastrofe i Lier?

Beboere ved det statlige ventemottaket på Lierskogen er desperate i sin uavklarte livsituasjon, sier Nina E. Johnsen som støtter flyktningenes krav om revurdering av deres søknader om oppholdstillatelse

Knapt flertall i formannskapet

Etter en saklig debatt med 20 innlegg er det nå opp til kommuneestyret den 8. mars å fatte det endelig vedtak om det skal bygges et kulturhus i Lierbyen.

Gateway i Lierbyen

Fire nye turløyper ble avduket på lørdag. Varaordfører Nina E. Johnsen (tv) og kulturkonsulent Gunn Kjæraas stod for avdukingen.

OM Å VÆRE REDD

I forbindelse med at jeg skrev i Liernett om at det var dumt å flytte legevakta fra Lierbyen til Drammen, så har den forhenværende ordføreren i Lier, Ulla Nævestad, kommet med en kommentar til meg.

Fortsetter kritikken

Nina E Johnsen (V) stiller spørsmål til ordføreren i kommunetyret tirsdag angående forholdene ved Lier Ventemottak

Om å spare i en tid da vi oppordres til å sløse.

Det kan ikke være lett å være lokalpolitiker i Lier om dagen. Folkets mest betrodde kvinner og menn står i spissen for en uvikling de er misfornøyd med, og de virker nærmest handlingslammet i forhold til å gjøre noe med den.

Styrk pasientbehandlingen

Lier Venstres Nina E. Johnsen, ordførerkandidat og 2. kandidat til Fylkestinget, er bekymret for pasientbehandlingen ved de statlige sykehusene og den dyre tannhelsetjenesten.

Hva mener egentlig politikerne i Lier?

Snart er det valg, og vi i Lier-nett ville finne ut hva listekandidatene i de forskjellige politiske partiene mener nå like før valget. Vi tok på oss vanlige klær og forsøkte å finne ut hva de som står på stand mener om saker og ting i bygda. Det fine med denne tilnærmingen til politikken, er at man kommer litt under huden på dem som de neste 4 åra skal bedrive styre og stell. Vi hadde lest valgmaterialet, men fant mange brosjyrer prangende og vage. Vi ville ikke vite noe om politisk idehistorie - vi ønsket å finne ut hva de konkret sto for her og nå.

SV fikk smulene

Janicke Solheim markerte SV sterkt som et skole- og kulturparti i forrige periode, men etter forhandlingene med Arbeiderpartiet har hennes parti ingen representanter i det nye tjenesteutvalget som heretter skal behandle skolesakene ---

Voksenopplæringa så rødt

I likhet med mange av skolene i distriktet avholdt også Voksenopplæringa i Lier valg for elever over 16 år

Nei til kulturhus i Lierbyen

En langvarig politisk prosess endte som foventet.

Uhelbredelig romantisk.

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, Gullaug.

Bør se på andre konkurranseformer

Det mener Arbeiderpartiets gruppeleder, Bård E. Strand, etter at det har meldt seg få aktører til å bygge Liers kulturhus.

Vraket OPS-løsningen

Flertallsvedtaket i formannskapet i går betyr sannsynligvis at det ikke vil bli bygd noe kulturhus i Lier i 2012, og saken kan bli utsatt på ubestemt tid --

Fullt hus i Sjåstad kirke

Over 400 kom for å høre Sjåbagos synge.

Småpartiene fokuserer lokalt

Det dreier seg ikke om Siv, Erna og Jens, men lokalpolitikken var budskapet til både SV, Senterpartiet og Venstre på stands på Lierbyen i dag.

Kulturpolitikkens "D-dag"

På tirsdagens kommunestyremøte vil de folkevalgtes vedtak kunne legge til rette for et felles møtested for kulturen for framtida --

Sjåbagoskonsert i Sjåstad kirke

Over 350 kom for å høre Sjåbagos synge

- Husk, bare fem minutter!

Lars Haugen, Frp og Annar B. Hansen fra UF fikk beskjed om begrenset taletid fra ordstyrer Sissel Andersen, da lokalpolitikerne presenterte seg for deltakere ved Lier voksenopplæring torsdag.

Angrep på helsepersonalet er feil

Halstein Saunes, daglig leder for Link A/S som er ansvarlig driftsoperatør for Lier Ventemottak, svarer her på kritikken

Historisk medlemsrush

- Folk melder seg inn i Venstre som aldri før, sier sekretær Ståle Sørensen i Drammen Venstre (på bildet), og reaksjonene har vært ulike lokalt ----

Men hva hvis dersom?

Avstemningen om kulturhuset har ikke satt strek for diskusjonen. Nå florerer hypotesene om hvordan avstemningsresultatet kunne blitt annerledes.

Lite penger til bøker neste skoleår?

Lite penger til bøker neste skoleår, fordi skolene må spare 1,2 millioner kroner.

"Close race"

Det knappe flertallet i formannskapet som ja til pol Liertoppen, viser at det vil bli en svært spennende avstemming i kommunestyret om halvannen uke

Rådmannen nedstemt

Politikerne kutter i skole, pleie og omsorg – men mindre enn rådmannen foreslo.

Ulik forståelse for sultestreiken

Høyres gruppeleder, Søren Falch. Zapffe (th) slår fast at streik ikke er noe virkemiddel for opphold i Norge, mens gruppelederne i KrF, SV og Venstre har mer forståelse for aksjonen på Ventemottaket på Lierskogen

Ja eller nei til Liertoppen?

Det ser ut til at Liernetts lesere har et klart svar på spørsmålet

Elverock 30. august

Alt er klart for en alternativ festival på Tronstad på tampen av sommeren

VESTSIDEVEIEN

Det var tragisk den trafikkulykken som skjedde i Vestsideveien sist uke.

En juvel i krona

- Og her vil vi bygge et kulturhus, viser Nina E. Johnsen, Venstre, gruppeleder for det lokalpartiet i Lier som først hadde bygging av kulturhus på sitt program.

Ulike reaksjoner

Liernett har mottatt ulike kommentarer fra politikere etter at Sylling IF, ved jenter 11, tok opp spørsmålet vedrørende høye utleiepriser av Syllinghallen (på bildet) --

Elverockfestivalen på Tronstad

Festival med store muligheter

Nei til gratis frukt

Venstre-politiker Nina Johnsen vil ikke at elevene skal få gratis frukt på skolen. Fysisk aktivitet er viktigere

- Ja til kulturhus

Venstres gruppeleder Nina E. Johnsen, lister opp 10 punkter for å stemme ja i kveld.

Kommunestyret blir overkjørt

- Statlige etater tar seg til rette i kommunen, fremholder Matthias S. Dannevig (på bildet), leder av Lier arbeiderparti, som en kommentar til at Vinmonopolet ønsker å etablere seg på Liertoppen

En livstil å være pasientvenn

Det sier Rigmor Bjørklund som fikk Månedens Blomst i dag.

Samarbeidsavtale aldri eksistert

Nina Johnsen understreker at det aldri har eksistert noen politisk samarbeidsavtale mellom de borgerlige partier

Fikk hilse på fotballstjerner

Lasse Olsen (Ålesund)og Ronny Johnsen på bilde (Vålenga) tok seg god tid til å skrive autografer på Ullevål stadion

- Vis mot og tenk langsiktig

Svein Rognlien kommer med en klar oppfordring til kommunestyret i dette leserinnlegget.

JA til Pol på Liertoppen. Leve Lierbyen.

Jeg ønsker også et pol i Lierbyen. Problemet er at ingen vil etablere et pol der nå. ”Pol-saken” i Lier er i ferd med å skalere ut av sin proporsjon. Det po (...)

7 kan miste jobben etter skandalevedtak i planutvalget

Høyre og Arbeiderpartiet ble enige om oppsiktsvekkende løsning på kammerset.

St. Hallvard – et etterspill

Det er ikke bare de store finansakrobatene på børsen som i nedgangstider finner det opportunt å søke statens hjelp når det butter.

Den beste sommeren er nå

Ukens petit av Siri Walen Simensen, Egge, reporter i ukebladet Hjemmet.

Var han til stede under debatten?

Kristelig Folkepartis leder Brynhild Heitmann stiller dette spørsmålet i sin kommentar til Erik Hæres synspunkter på skoleprosjektet på Stoppen

Slapper av hjemme etter tøffe oppgaver

Egentlig trenger jeg ikke reise noen steder. Sylling er et fantastisk sted å være om sommeren. På Svangstrand kan du slappe av, bade eller spille sandvolleyball, sier assistentdommeren i Tippeligaen. Du har kanskje sett han på TV. I år har han dømt 11 av de 14 kampene. Flesteparten har vært TV-kamper.

Godtar kommunen at folk sulter seg til døde?

Det spørmålet reiser Nina E. Johnsen (V) til Ordføreren i tirsdagens kommunestyremøte

Liung fikk toppjobb i Continental Airlines

- Dag Johnsen (50) fra Lier skal nå lede systemingeniørene hos verdens største flyselskap, skriver VG Nett i dag. Han får driftsansvar for 700 fly med et rutenett over hele kloden.

Energieffektivisering er fremtiden

Lier kommune sparer gjennom et systematisk enøk-arbeid rundt en million kroner årlig, og trekkes frem som et eksempel til etterfølgelse

Reisebrev fra Bloody beach – del 1.

Etter å ha vært med på å sette Bulgarsk rekord i varme, nyter jeg sjøen.

- Velkommen opp på tribunen, Ulla Nævestad

Erik Hære kommer med et tilsvar på ordfører Ulla Nævestads innlegg/svar vedrørende utbyggingsprosjektet Høvik/Stoppen skole

Papirløse lokalpolitikere

I løpet av kommende kommunestyreperiode skal de folkevalgte i Lier bli papirløse.

Gratis trening i hele sommer

På Hestesletta ved Hennumarka tilbys det organisert trening to dager i uken denne sommeren

Inntrykk fra en valgkampåpning

Også i Lier ble åpningen av valgkampen uvanlig. I en felles valgkampåpning i kveld stilte hvert parti, bortsett fra to, med stand og ordførerkandidat foran rådhuset i Lierbyen.

Liunger spiller revy

- Replikkene begynner å sitte, mener både Lars Kornerud (40) fra Sjåstad og Nina Holtebu (46) fra Lierskogen. Begge er klare for premiere på torsdag

- Gatelys hele året!

Trafikksikkerhet er viktigere enn å spare noen kroner, mener Petter Dreier, som vil ha slutt på sommerslukkingen av gatelys.

"Sviktet" av sine egne

Mathias B. Dannevig argumenterte intenst mot pol på Liertoppen og så sliten ut, etter at fem av hans sosialistvenner hadde stemt for Liertoppen

På de folkevalgtes agenda i januar

Noen av de viktigste beslutningene i Lier blir tatt på møtene i kommunestyret og formannskapet. Liernett forkorter veien til sakene som skal behandles.