Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6e6d129a887540a132de3b74819b52e5

Samarbeidsavtale aldri eksistert

Nina Johnsen understreker at det aldri har eksistert noen politisk samarbeidsavtale mellom de borgerlige partier

Venstres parlamentariske leder påpeker at det aldri har eksistert noen politisk samarbeidsavtale i Lier mellom de borgerlige partier. - Vi har alltid søkt sammen fra sak til sak der det passer, sier  hun

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 14. juni 2007 11:21: Truls Hallingstad
Takk til Venstres gruppeleder for innledning til debatt om avtaler eller ikke avtaler mellom partiene.
Velgerne vet ikke så mye om det som utspiller seg i det politiske miljøet etter at valgresultatet er klart. Da stikker politikerne fra partiene hodene sammen til hviskende forhandlinger, alle for å forbedre den posisjon velgerne ga dem ved valget. Venstre var uten noen tvil med i et valgsamarbeid med Høyre, Frp, Sp og Krf for å stille fellesliste ved konstituering av kommunestyret, en såkalt "borgerlig" fellesliste. Min påstand er at et grunnlag for dette samarbeidet er bindende løfte om å stemme for den "borgerlige" pakken av forslag ved budsjettbehandlingen hvert år i perioden valget gjelder. -Jeg betrakter det som samarbeidsavtale.
Fredag 15. juni 2007 21:41: Nina E. Johnsen
Det er helt riktig som Truls Hallingstad påpeker, at det eksisterer et valgtekninsk samarbeid i den borgerlige fløya. Jeg må imidlertid igjen presisere at det ikke eksisterer noen politisk samarbeidsavtale. Det er også helt galt at Krf, Sp Venstre, Høyre og Frp er bundet til å stemme for budsjett-pakken til de borgerlige. At vi har stemt sammen handler om at vi har "gitt" og "tatt" og dermed forhandlet oss fram til gode kompromisser. Det kunne i den sammenheng også vært fristende å nevne at de borgerlige har tatt med seg mange av de gode innspillene fra opposisjonen.
Men som sagt, alle står fritt til å legge fram sitt eget budsjettforslag.
Søndag 17. juni 2007 07:23: Truls Hallingstad
Takk for presisjon. UF har erfaringer med samarbeid, formelt eller uformelt, som holdt UF ute fra formannskapet da vi hadde tre representanter. Det er slik at dersom valgresultatet forrige gang var lagt til grunn, og alle grupper stilte med egen liste ved konstitueringen slik velgerne kanskje tror at deres stemmer verdsettes, så ville formannskapet sett slik ut: H 5, A 3, Frp 2, SV 2, Sp 1.
Verken Krf eller V ville kommet med i formannskapet uten bindende samarbeidsavtale. Høyre har byttet bort to plasser mot lojalitet.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode