Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2e54ea689ba95ce780e4aa389f468715

Lei av Fredrikstad, vil til Lier

Dag Høili har en formue på godt over en halv milliard kroner. I en samtale med Fredriksstad Blad tar han et kraftig oppgjør med det han kaller ”kjerringprat-mentaliteten” i Fredrikstad. Når hovedbygningen på Bakkemehren gård i Lier er pusset opp, blir han liung.

Dag Høili (42) har flyttet ut av Fredrikstad kommune, og han har ingen planer om å returnere til Plankebyen. – Det kommer aldri til å skje. Fredrikstad er ingen god by å leve i dersom du oppnår suksess, sier han til Fredriksstad Blad.

Alternativet hans er klart:
– Det var i fjor høst at Dag A. Høili valgte å forlate fødebyen til fordel for Lier. Der har han sikret prakteiendommen Bakkemehren gård. En eiendom han måtte betale rundt 20 millioner kroner for. Men på tross av at han kjøpte gården i fjor høst har han ennå ikke flyttet inn.”

– Vi er i ferd med å pusse opp hovedboligen, og vil ikke flytte inn før alt er i tipp topp stand. Jeg kan imidlertid avsløre at stedet vil bli fantastisk flott, og vi gleder oss til å ta gården i bruk. Vi har lenge ønsket å flytte på landet, og på Lier har vi kort avstand til min mor og mine to søsken. Og det er jo alltid godt å komme hjem til ho mor, ler Høili.

Les hele artikkelen:
http://www.f-b.no/nyheter/jeg-flytter-aldri-hjem-til-fredrikstad-igjen-1.5741427

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode