Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1a2227d72748fa750cb0c4d924c32833

På Brann stadion i kveld

Dommer Kristoffer Helgerud, Lier IL (th) var i fokus på søndag, men gleder seg til kampen sammen med kompis i Sylling, assistentdommer Odd Arne Vangen.

Helgerud fikk flere spørsmål på TV 2 søndag kveld etter at han ha ga Ardian Gashi marsjordre etter kjeftbruk i kampen Molde – Fredrikstad. Men Helgerud fikk støtte for sin avgjørelse fra eksperter på fotballkanalen. Eksempelvis skrev VG i sin papirutgave i går, blant annet, dette under spalten ”NOT”: - ” Det er selvsagt mulig at kroppsspråk og reaksjoner hos Gashi ikke var verre enn vanlig mot Molde, men har møtte FFK-spilleren en dommer som ikke tolererte det.”

Helgerud er kjent for å kommunisere godt med både spillere og ledere. Men ”nok er nok” , selv for den sindige og humørfylte liungen.

- Odd Arne og jeg har vel dømt 4-5 ganger sammen bare i år, forteller Helgerud.

De kjenner hverandre ut og inn. Og begge gleder seg til oppgaven på Brann stadion, der det som regel er fullt trøkk. De får med seg assistentdommer Harald Strand fra Stavanger.

Tryslingen Odd Arne Vangen, også godt kjent som kjøpmann i Sylling, får en ny utfordring når han skal gå på linja allerede søndag kveld. Da møtes to av seriefavorittene Vålerenga og Rosenborg.

Da Liernett var i kontakt med ferierende Helgerud på onsdag, fortalte han at han foreløpig ikke hadde fått noe oppdrag på søndag.

Forrige artikkel:Rådmannen og ordføreren garanterer --Neste artikkel:Tok sin 8. strake seier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode