Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ebf6ee0aeedf7a75b7942a6b8b7ebf33

Kjempebra for Sylling IF

- Vi har stor tro på at jobben hans vil bli en stor lettelse for oss tillitsvalgte, sier leder Hanne M. Gravdal etter at Odd Arne Vangen ble ansatt som daglig leder i foreningen.

For noen er Odd Arne Vangen kjent som assistentdommer i Tippeligaen der han jevnlig dukker opp med flagget vi Tv-skjermen. Den 46-årige tryslingen har vært FIFA-dommer siden 2001 og har 26 års erfaring som aktiv dommer. Men for folk i Sylling er han den blide kjøpmannen.

Fra 15. august er han daglig leder i halv stilling I Sylling Idrettsforening. Ved siden av er tilsatt i 40 prosent stilling i SFO ved Sylling skole. I begge jobbene kan han øse av sin erfaring.

- Han tar tak i det som skjer på dagtid, sier Hanne M Gravdal. – Vi mener at vi har fått en kapasitet som både evner og liker å jobbe med økonomien i idrettsklubber. Det er foreløpig en prøveperiode på to år og stillingen vil eventuelt bli utlyst igjen da. Dessuten vil stillingen vurderes om seks måneder igjen og tas opp på årsmøtet i 2011.
Stillingen er ennå ikke finansiert. Vangen må selv jobbe for å få finansiert sin egen lønn. Gravdahl har stor tro på at Vangen også får til dette. – Da Sylling Idrettsforening samlet 30-40 tillitsvalgte var det full enighet om at klubben trengte en daglig leder som kan jobbe med økonomien. Eksempelvis tar det mye tid å kreve inn medlemskontingent og sende ut purringer for tillitsvalgte. – Personlig synes jeg det en enorm lettelse å være leder uten å måtte tenke økonomi hele tiden, sier Hanne M. Gravdal som til daglig er ansatt i bank! Odd Arne, som var nestleder er ikke medlem av styret lenger, men vil møte der for å avlegge rapporter.

Det skjer allerede noe ved Idrettsanlegget i Sylling. Det blir ny ”vaffelbrakke” og klokke på veggen på Syllinghallen ganske snart. – Og så er vi mulighetene til å selge arenareklame, sier Vangen og peker mot gjerdet rundt den flotte idrettsanlegget som ser like flott ut som nybygd i1992. – Jeg vil ta opp dette med Lier kommune som er eier av anlegget, sier Odd Arne. – Vi har også en avtale med Autoglass i Lier om at 500 kroner av summen det koster å bytte frontrute går til Sylling IF. Og folk må bytte frontrute av og til, som for eksempel etter steinsprut, smiler han.

Om den to timer lange daglige SFO-jobben, sier han følgende: - Det er så moro og givende. I dag hoppa vi høyde fra kl 1430 til klokka 16. Som ansatt ved skolen ser han også mulighetene til å møte foreldrene på foreldremøtene for å informere om det fysiske opplegget og snakke om de verdier som Idrettforeningen står for.

Det blir mindre tid i butikken etter at han ansatte Ole M Dyve som butikksjef. Men kjenner vi han rett vil han nok fortsatt være en aktør på de store fotballarenaene i god stund framover --

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode