Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0da30bb97a5688e42997b6a13190d8c7

Positiv til miljøarbeiderstilling

Vi vil bidra til opprettelse av en slik stilling i Lier, sier Anita Drevdal i Lier SV

Anita Drevdal var dessverre ikke invitert til møtet på Haugestad onsdag 4. mars, der blant annet integrering og mangfold ble drøftet.

- I Lier kommunes budsjett for 2009 har vi fått oppgitt at man ikke fant penger til en foreslått miljøarbeiderstilling. Er det riktig?

- Jeg kan ikke huske at det spørsmålet var oppe i forhold til HP (Handlingsplanen, red anm) nå sist, men jeg var heller ikke med på detaljene i det. Når vi har snakket om miljøarbeidere tidligere så er det innen skoleverket (ungdomskolen) primært, hvilket vi har fått til i en viss grad. Vi vil definitivt forsøke å bidra til opprettelsen av en slik stilling og jobbe videre med tanker om hvordan den bør se ut - hvem kan bygge nettverk, hvor kan midlene skaffes til veie etc. VIF ( Vålerengen Idrettsforening, red anm) er i den stillingen at de har hatt mye av ressursene til å dra i gang dette selv - ære, være dem for det - og de har fått med mange interessante samarbeidspartnere. I Lier må vi muligens tenke litt annerledes, men med likelydende mål. Som sagt, vi støtter saken fullt ut og vil bruke mer tid på å tenke ut en god form på stillingen.

 

Les denne artikkelen om møtet 4. mars: http://www.liernett.no/?artikkel=3818

 

Les om prosjektet til Vålerenga fotball: http://www.vif.no/nor/Foreningen/Om-VIF

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode