Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: db73c2b57011cc55d62421684da6eeca

Foreslått tilbakeført som LNF-område

- Det synes å være bred enighet om dette i det politiske Lier, sier Høyres gruppeleder, Søren Falch Zapffe

- Dersom det er riktig slik Aftenposten skriver at noen bevisst har forsøkt å utrydde myrflangren, så er det en stygg sak. Jeg ser at Politiet etterforsker saken og det er bra. Håper at de kommer til bunns i dette slik at alle faktiske forhold kommer frem i lyset, sier Zapffe.

Området er foreslått tilbakeført til LNF-område i høringsutkastet til ny kommuneplan.

- Jeg mener helt klart at dette er miljøkriminalitet. Regner med at saken er meldt til politiet og de har det primære ansvar for å få oppklart saken.
Videre må administrasjonen gjøre noe i forhold til det som har skjedd på Haugerudmyra, en melding/orientering forventes til det neste møte i Miljøutvalget, sier leder av utvalget, Ole Marius Evensen som var bortreist, da nyhetene ble publisert i begynnelsen av uka.

Flere kommentarer
- Jeg må si at jeg reagerer med sorg over at mennesker i vår bygd gjør inngrep i naturen som faktisk får store konsekvenser for planteslaget. Jeg håper at politiets utredninger vil klargjøre hva som har skjedd og ta saken taes videre fra det ståstedet. Det er viktig å få klargjort hvilken motivasjon som kan ligge bak en handling som dette, sier Krfs gruppeleder Brynhild Heitmann som har vært på ferie og som ikke har hatt anledning å lese oppslagene i avisen vedrørende den utryddelsestruede myrflangren tidligere i uka.

Gruppeleder i Senterpartiet, Siri Loes korte kommentar går ut på at hun støtter partikollega Jan Stolps uttalelse tidligere denne uka.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode