Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1c569af9804831357436d6610947eeea

Saken er en skandale

Lier Fremskrittsparti, ved Knut Eilert Sørnes, fyrer løs mot byråkratene

Knut Eilert Sørnes skriver følgende i sin kommentar til Liernett i dag, etter at veiløsningen i Ytre Lier ikke er kommet med i forslag til Norsk Transportplan:

- Lier Frp støtter uttalelsene fra de andre partiene at saken er en skandale og de politiske partier må stå sammen i den videre politiske behandling mot fylkes- og stortingsrepresentanter: Selv om byråkratene har skjøvet saken ut av Nasjonal Transportplan, er håpet at politikerne får den inn igjen.

Vedtaket i Lier kommunestyret var et omforent forslag med støtte fra alle partier, det må jo telle i den videre behandlingen.

Trafikksikkerhet langs dagens trase må bli en viktig sak, hvis riksvei 23 blir sendt ut i tid. Gangvei fra Laheldkrysset til Spikkestad må på plass samtidig med en utbedring av Laheldkrysset. Hastigheten på riksvei 23 forbi Engersand bør også opp til debatt sammen med eventuelt andre fartsdempende tiltak

De huseiere som blir berørt ved Dagslett må også få tilbud om innløsning av sine hus hvis de ønsker det. Der må veivesenet være seg sitt ansvar bevisst.

Forrige artikkel:Stor løpsprestasjonNeste artikkel:Håpløse baneforhold
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 21. januar 2008 12:43: Tidligere Spikkestadboer
Gangvei fra Lahellkrysset til Spikkestad finnes i dag. Og det på begge sider av R23. Gangveien må jo ikke gå paralelt med R23. Fra Lahellkrysset går det gangvei til Bjønndalslia videre opp til Spikkestad. Fra Dagslet-feltet går det også gangvei til Spikkestad. Vær så snill og bruk pengene til noe annet enn enda en gangvei.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode