Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0ba1844745471c991c534b13bc359dc9

Bred enighet om handlingsprogrammet

Gruppelederne fra fem partier har presentert fellesforslag til Handlingsprogrammet for 2012-2015. På bildet fra venstre: Brynhild Heitmann (Krf), Espen Lahnstein (Sp), Søren Falch Zapffe (H), Lars Haugen (Frp) og Nina E. Johnsen (V)

Høyres gruppeleder, Søren Falch Zapffe, la frem fellesforslaget sammen med gruppelederne fra de fire samarbeidende partiene. Alle bekreftet et positivt samarbeid om saker partiene tidligere hadde tatt stilling til hver for seg.

De fem partiene (Høyre, Frp, Sp, V og Krf) har 31 av de 49 kommunestyremedlemmene i ryggen.  Det vil med andre ord ikke overraske om forslag får et solid flertall når Handlingsprogrammet skal behandles av kommunestyret 13. desember.

Med nesten dobbelt som mange kommunestyremedlemmer som de fire andre i samarbeidet har til sammen, er det ikke overraskende at Høyre har fått gjennomslag for mange av sine saker, men de øvrige partiene har også fått gjennomslag for saker de prioriterer.

Noen av forslagene og begrunnelsene:

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 7. desember 2011 09:22: Mikal Lorentzen
Tøybleier?? Prøver Venstre å ødelegge handlingsprogrammet de er med på?
Onsdag 7. desember 2011 20:26: Dag-Frode Gulsrud
Siden politikerne i Lier har klart å skrape fram 50000 kr til tøybleier, så regner jeg med at dere klarer å finne penger til klubben på Sjåstad også:-)
Torsdag 8. desember 2011 12:13: Karl Bellen
Har ikke klubben flyttet? Hvorfor skal Lier kommune betale for et lokale som det ikke er behov for?
Torsdag 8. desember 2011 17:02: Svein Ove Olsen
Hvilke klubb er det Bellen skriver om? Bleieklubben?
Torsdag 8. desember 2011 17:54: Dag-Frode Gulsrud
Hvor har klubben flyttet ?????? Lier Kommune sa opp avtalen når de trudde at kulturhuset skulle samle alle barn i Lier. I tillegg startet kommunen ett eller annet i Sylling, men ikke klubb som er savnet på Sjåstad. Kultursjefen mente at lokalet var for dårlig til å drive klubb, dessverre fikk ikke samfunnshuset mulighet for å gjøre noe med det. Dessverre ser ikke politikerne og kulturkontoret at det er behov for aktivitet som dette på Sjåstad. Sylling er ikke nærmiljøet til barneskoleelevene på Sjåstad, Sjåstad er faktisk et sted det også. Klubben kunne bestått slik at barna som liker musikk kunne hatt et samlingslokale. Det er flotte lokaler som nå vil stå tomme fordi kommunen ikke brukte krefter på å se det. Heldigvis har Lier SP og Lier venstre lovet å se på saken.
Lørdag 7. januar 2012 14:17: Dag-Frode
Har ikke fått noe svar på hvor klubben har blitt flyttet
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode