Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fa92238bacf2f3c967c338cf0cebb867

Sjuer med

Det foretrekker Kristine Rasmussen (her nr to fra venstre) som er skuffet over Liungens manglende satsing på kvinnefotballen --

- Det ble ikke som forutsatt, sier vestfossenjenta som kom til Liungen for et par år siden for å bidra til å gjenreise Liungens kvinnelag. Lenge så det ut til å spre seg en viss optimisme blant de unge spillerne og hos trenerne.
- Det begynte å rakne, da det ble sådd tvil i trenerspørsmålet. Treningsforholdene var heller ikke bra. Flere forlot klubben. Så ble det et samarbeid med Vollen, der hjemmebane ble i Asker, sier hun beklagende til Liernett.
For henne var det ikke særlig fristende å være med på det ettårige prosjektet med Vollen. - Klubben kunne gjort mer for å legge forholdene til rette for kvinnefotball, mener Kristine. Konnerud har skjønt dette og har et skikkelig opplegg. Laget har veldig mange bra spillere, med eks liungentrener i spissen scorer de bøttevis med mål.

I stedet for frisk satsing videre ble det sjuerfotball i 1. divisjon for Kristine. Nå gleder hun seg over å spille sammen med flere tidligere liungenspillere som har erfaring fra de to toppdivisjonene. - Jeg kjenner noen av jentene fra før, sier Kristine. - Så da var det moro prøve seg med sjuerfotball.

Hun og laget har startet godt. Liungens sjuerlag vant 3 - 1 på hjemmebane i går.
Liungens toppscorer på A-laget i fjor Kristine Rasmussen scora 2 og Kristine Kirkeng scora 1.

- I tillegg til Kristine har laget har fått nye spillere i Ragnhild Andersen, og Grethe-Lill Wilhelmshaugen. De er også tidligere liungenspillere, forteller Ingunn B. Sørum.

Første kamp vant de 5 - 4 borte over Putten. To seire på to kamper er en god start --

Her kan du finne flere resultater fra kvinnenes 1. divisjon, sjuerfotball:

http://fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx?scr=table&ftid=37072

Forrige artikkel:Vår mann i verdenNeste artikkel:Positiv uke for seniorfotballen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 15. mai 2009 19:26: Maria C. Ruud, liungenspiller
Helt feil å si at det raknet p.g.a. trenere, grunnen er at 80% av spillerne stikker av! Derfor trenerne var i tvil om framtiden, derfor vi måtte slå oss sammen med vollen og derfor vi må trene halvparten av treningene i asker. Skulle ønske det var mer klubbtilhørlighet i fotballen...
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode