Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7d9f4f13267330d43ce32f73f531b7ff

Skandaløst av kretsen

- Åssiden burde ikke ha spilt i kretsens øverste divisjon, sier Liungens trener Brede Nybråten etter at Liungens kvinnelag hadde gjort målkalas mot urutinerte Åssiden

Åssidenbanen: 3. div kvinner
Åssiden - Liungen 0-13
Liungens lag: Inga Eidsvåg, Maria Ruud, Sara Munkvold, Sara Edvardsen, Marita Holmstad, Martine Kasta. Lene Ask Johannesen, Maria Toverud, Kristine Rasmussen, Rikke Flåten, Karoline Loland, Heidi Søhus Wamstad, Kristine Søhus, Thea Fransen, Ann-Princess Koffa.

- Jeg sendte brev til kretsen før sesongen om at 4. divisjonslagene burde spilt med J-19 lagene. Men det ser ut som de ikke forstår at 3. divisjon er høyeste nivå i kretsen. Dette var ikke moro. Jeg synes synd på jentene i Åssiden -- og det sa jeg til Åssidentreneren.

Illustrerende er det at Liungen hadde 14 - fjorten målsjanser før de scoret sitt første mål. Spiss Kristine Rasmussen ble Liungens toppscorer  med fire mål.

Allerede førskomende lørdag kommer Hallingdal på besøk på kunstgressbanen på Stoppen. - Det er et godt lag, sier Nybråten som vet at han vil møte en av avdelingsfavorittene da.
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 20. april 2008 22:43: Bernt
Nå må også Brede skjønne at Liungen spiller på det laveste nivået i Norge innen damefotballen. Og da blir det slike kamper innemellom. Konsentrer deg om å rykke opp nå.
Mandag 21. april 2008 13:48: brede (knoll)
Det har jeg gjort også, problemet er at det kommer nye lag opp vært år mens det kun er et lag som får mulighet til å spille om opprykk. Min ide var å slå sammen j19 og de nye lagene og kalle det 4 div. Kan ikke se gevinsten med å vinne 2 siffret, og tenk deg selv og måtte spille kamp etter kamp og tape masse vær gang. Det som kan bli utfallet er at laget trkker seg og spillere slutter og det har ikke jente fotballen råd til. Jeg vet ikke hva slags kjennskap du har til jente/dame fotballen i fylket, men det gror godt med flere gode lag og vi blir ikke bedre av å spille mot disse lagene og tror ikke spillerne som taper så mye blir så mye bedre heller. Del 3 div damer i 2 etter ferien og la de 6 beste spille mot hverandre. Da får vi mange tette og spennende oppgjør både for de beste og de som ikke vil og har ambisjoner om annet enn og ha et tilbud til alle uanset nivå. Mvh Brede.
Onsdag 23. april 2008 23:39: kalle
Her er det snakk om første kampen i serien så langt, ifølge deg høres det ut som åssiden har tapt hver kamp 20-0, som trener burde du vite bedre enn å legge inn sånt offentlig på nettet, høres litt høy på pæra ut! Hvis liungen vil slutte å vinne tosifret så får de spille fletta av alle lag og rykke opp, de kommer nok ganske fort ned igjen i 3 divisjon da.
Onsdag 23. april 2008 23:55: ida backmann
jeg skjønner mye av det brede sier, men det jeg ikke skjønner er at han kan gå ut å si at de spillerne som taper med så mye som åssiden gjorde, ikke får noe godt ut av det. For fotball handler ikke bare om å vinne eller å tape, men om samhold i gruppa og det sosiale. kall meg gjerne naiv men det er faktisk en stor brikke innenfor idrett og lagspill. Liungen ligger faktisk i den nederste divisjonen de også, så jeg vet ikke jeg, istedenfor å bruke energi på å kritisere kretsen og de andre lagene, kan brede og liungen konsentrere seg om sitt eget spill. dessuten kan alle lag ha en dårlig dag, og det vil jeg tørre å påstå at åssiden hadde..

men som sagt fokuser på eget lag og opprykning dere liungen, så skal vi se hvor lang tid det tar før vi ser dere nede i 3 divisjon igjen..
Torsdag 24. april 2008 11:37: Redaksjonen
For å presisere; det er Liernett som har LAGT ut uttalelsen, ikke han selv.
Fredag 25. april 2008 02:03: ida backmann
dere kan presisere hva dere vil. men det at en trener som skal være proffesjonell går personlig mot lag ,er rett og slett frekt og uproffesjonelt. jeg er klar over at liungen har vært oppe i eliteserien for damer, og at de muligens er litt høyepå pæra, men vi så alle hvordan det gikk.. så konsentrer dere om å vinne serien og rykke opp.. ta det som trening med så store seire mot de uerfarne lagene, for selv om ikke brede tror at de som taper så mye ikke lærer noe av det, eller blir bedre, så finns det mange som mener at man blir det..

ønsker liungen lykke til videre i serien, og muligens 2 divisjon neste sesong.. men jobben skal gjøres først...
Fredag 25. april 2008 10:38: Brede
Hei Ida. Jeg beklager om jeg har såret deg eller Åsiden. Kan ikke se av utspillet mitt at jeg har kritisert noen lag, men heller følt sympati til de spillerne som enten vil bli bedre eller de som vil ha det sosialt. Er helt enig med deg i at det sosiale er veldig viktg, men er ikke like enig når det gjelder hva men lærer av og tape mye. Vil bare si til slutt at dette er mine meninger å ikke klubben Liungen. Mulig klubben har gjort mange feil opp igjennom åra, men de har jaggu gjort mye godt for damefotballen også. Jeg som trener og Liungen som klubb gjør feil hele tiden og vi får håpe vi lærer noe av det. Det viktigste er at vi prøver og gi de jentene/damene vi har med å gjøre det tilbudet de vil ha og fortjener så får vi håpe noen lag i Buskerud klarer og få opp et lag der Liungen var på sikt. Hvis det er noen som fortsatt har lyst til å spille hos oss er det bare å komme, Ida,Bernt og kalle dere virker som noen engasjerte personer som vi virkelig trenger i jente7damefotballen så hvis dere ikke har noen verv andre steder er det mange som trenger personer som engarserer seg inkl.oss. Mvh Brede.
Lørdag 26. april 2008 17:39: ida backmann
takker for beklagelsen, og for å presisere ingen har blitt såret. blir bare provosert og engasjert. lykke til videre i sesongen
mvh ida
Tirsdag 29. april 2008 03:12: Drammenser
Nå er da ikke Liungen så gode heller. Skal ikke nevne hvem som tapte to-sifret mot Åssidens Gutter 16 lag. Der sluttet de å telle målene tilslutt.
Tirsdag 29. april 2008 16:46: Drammensere er dumme de
...så derfor spiller de heller ikke i g16 serien da dust!! Folk kan vel slutte å kritisere et utsagn som allerede er forklart og beklaget!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode