Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fb4e02496bdc0ceb73da947ab49a55f2

Avslutningen av fotballsesongen 2007

Hvordan går det med de lokale lagene?

Vi har kikket over tabellene for de lokale fotballagene. Mye er allerede avgjort, noen småting skal avklares de neste par ukene

Liungens damelag i 3. Divisjon.

Jentene skulle ned i tredje for å samle erfaring. Det urutinerte mannskapet har fått både oppturer og nedturer. Nå like før sesongen skal oppsummeres, er det klart at de ender på andre plass. Dette er naturligvis en fin prestasjon av jentene, men for klubben er det nok et langt skritt unna ambisjonene om å igjen spille i toppen. Det er i skrivende stund, desverre ingen ting som tyder på at vi noensinne skal få se toppfotball i Lier igjen.

I 5.divisjon for herrer er det fortsatt mange kamper igjen, men alt tyder på at opprykket ryker for Liungen. Det kan se ut som om det forsmedelige tapet, hjemme for Åskollen2 blir avgjørende. I skrivende stund ligger Liungen først, men med en kamp mer spilt enn Åskollen2 som er a poeng. Lier holder en fin fjerdeplass. Vi tipper begge lagene kommer til å spille i samme avdeling neste sesong.

Der får de selskap av Spabra som allerede er klare vinnere av sjette divisjon. Det borger for mange spennende lokaloppgjør neste sesong. Det blir spennende å følge med på overgangsmarkedet i vinter, for å se om en av de lokale klubbene klarer å skaffe seg et forsprang.

I sjuende er det klart at Sylling ender opp på tredje eller fjerde. Vi håper laget fortsetter også neste sesong, og at de etter hvert kan klatre i systemet.

Om noen ønsker å få med seg et lokaloppgjør på slutten av sesongen, anbefaler vi Liungens hjemmekamp mot Lier, førstkommende søndag. Lier vant knepent på Tranby, og Liungen er sikkert fryktelig revansjesugne. Kampen spilles på Liungbanen 15.00
Forrige artikkel:Trosset regn og holke ---Neste artikkel:Førjulskonsert med Vice Versa
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 3. oktober 2007 13:05: SpaBra Supporter
Spa/Bra møter Liungen til kamp 20. oktober - og da vil vi få se hvilket lag som er best i Lier p.t. Dette skjer i forbindelse med den offisielle åpningen av kunstgressbanen. Tror nok Liungen får seg en overaskelse (he, he)
Onsdag 3. oktober 2007 13:37: liungen
tror nok Liungen vinner de kampene som er igjen i år:) Bare se allerede på søndag:)
Onsdag 3. oktober 2007 23:40: Liergutt
Rettelse; Spa/Bra-Liungen: vi får se hvilket lag som er nest-best..
Søndag 7. oktober 2007 01:36: Okidoki
Jaja, ballen er rund. Liungen supporter som har skrevet denne artikkelen visstnok... Jeg var tilskuer på kampen på tranby. Lier vant ikke knepent, de knuste liungen sønder og sammen. Til og med trenern til liungen sa jo det da men....
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode