Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7ebc32bb161ef92964393e38bfd1aef2

Helgas idrett

To viktige oppgjør i St Hallvardhallen (bildet) og lokaloppgjør på Liungbanen står på programmet i dag

Tredje og siste kvalifisering til Sparserien 08/09

Kommende helg er det muligheter for de håndballinteresserte å få med seg siste, avgjørende kvalifisering til årets SPARserie. St Hallvard Håndballklubb er ett av lagene som skal prøve å kvalifisere seg.

- St Hallvard skal spille mot Fjellhammer kl 1200 og mot Vikhammer kl 1800, forteller Hilde Karlsen til Liernett i dag. Drammen HK er ett av de andre lagene som er med i siste kvalifiseringsomgang i Gutter 18.

I Jenter 18 har vi følgende lag som skal sloss om plass blant de 16 lagene: Konnerud, Gjerpen, Hokksund, Stag, Skrim, Flint og Sandar.

 

Lokaloppgjøret uten betydning?

- Når vi ser på høstformen, er det nok ingen tvil om at Liungen er favoritter i denne kampen, mener Liers spillende trener Morten Påsche før den nest siste serieomgangen i 

 5. div avd 1 i dag kl 15 mellom Liungen og Lier på Liungbanen.

- Men som vi har sett fra tidligere oppgjør oss i mellom blir det som regel tett og tøft, der det er små marginer som avgjør. Slik blir det sikkert i morgen også. Noen småskader er det, men ikke verre enn at de spiller. Vi mangler likevel 3-4 mann på grunn av jobb og høstferie, sier Påsche- 
Liers lag (sannsynlig lagoppstilling):
Lagoppstillingen uklar, men troppen er som følger: Søland, Warloff, Armen Krasniqi, M. Påsche, Bekkvang, Due, Køllersen, S. Påsche, Tomter, Ustad, Artan Krasniqi, Gravdal, Nilsen, Teigen og  Bjerknes.
- Hva med neste år, fortsetter du som trener?
- Med tanke på neste år er det fremdeles litt usikkerhet, men det vil bli avgjort i løpet av de neste par ukene. Sjansene er vel ganske store for at jeg fortsetter sier

Redusert Liungen-lag

Liungen har Kristian Bye Andersen, Stian Pettersen og Jostein Lind skadet. Eivind Haugann er usikker på grunn av skade. Keeper Kenneth Christiansen er syk, mens Audun Langaard er opptatt med jobb. Eirik Pettersen er også usikker på grunn av jobbing.

- Jeg vil prøve guttespillerne Sindre Stokke og Christer Kasta i morgen, sier trener Tommy Nordstø.

Disse guttene har vist fin fremgang på Liungens G 17. Nordstø har ikke vært fornøyd med treningsoppmøtet i sommer og uten treninger med G-17-laget ville det vært håpløst.

Nordstø forventer en vanskelig kamp i morgen. - Selv om Lier ikke har vist storspill i høst, vet jeg hva det betyr å vinne et lokaloppgjør. Han håper det kan slå positivt ut for hans eget lag.  

 Liungens tropp: Fuhlendorff, Gjellum, Ingebretsen, Aasen, Simen Stokke, Hennum, Strysse, Monga, Ademi, Hyving, Kasta, Sindre Stokke. I tillegg kan en spiller til fra G 17 og nevnte Eirik Pettersen være aktelle --

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode