Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3465a2261118da98c1bd7b00c4781a57

Uenige om veien videre

Både hovedtrener Tommy Nordstø (på bildet) og hjelpetrener Stig Nordbæk har avsluttet sitt trenerengasjement for Lier IL s A-lag, på grunn av uoverenstemmelser med ledelsen av fotballgruppa.

Vi mottok følgende pressemelding fra fotballformann Leif Helge Røed tidligere i dag:

Tommy Nordstø har sluttet med øyeblikkelig virkning i sitt engasjement som trener for Lier IL 4. div lag. Uenighet om veien videre er årsaken til bruddet. Stig Nordbæk som var Tommy sin hjelpetrener har valgt å avslutte sitt engasjement samtidig.

Espen Due vil styre laget sammen med et spillerutvalg inntil eventuell ny trener er på plass.
Deres første kamp er på Tranby Stadion i dag kl 20.00 mot Hønefoss.

Manglende holdninger årsaken

- Jeg fikk regelrett beskjed om å trekke meg den 16. mai med umiddelbar virkning, sier Tommy Nordstø til Liernett. Nordstø påpeker at han ble engasjert som trener for at spillerne skulle skjerpe seg på et litt høyere nivå enn i fjor. – Men jeg har nok vært for kravstor overfor spillerne. Flere av spillerne har møtt for seint til trening, noe jeg selvsagt har påpekt. Jeg er også blitt kritisert for at jeg kjefter for mye spesielt på de yngste, sier Nordstø. - Men når 19 av 20 pasninger går feil må det jo påpekes.
Nordstø etterlyser holdninger til trening blant en del spillere. - Når man skal trene halvannen time, må vi forvente at man møter presis.

Keeper- og assistentrenerr Stig Nordbæk sier seg enig i Nordstøs uttalelse til Liernett i dag. Han fikk beskjeden på telefon den 16. mai om at Nordstøs engasjement var avsluttet. - Jeg ble overraska. Men etter at han fikk høre bakgrunnen for "oppsigelsen" så han  ingen grunn til å fortsette som assistentrener i klubben.

Både Tommy Nordstø (37) og Stig Nordbæk (39) er oppvokst på Tranby og spilt på sammen både i Lier IL og i Asker Nordbæk var keeper på Lier IL s A-lag, med blant andre Thomas Røed, da de spilte i 3. divisjon.

Nordstø var trener for Liungen i 2008 og trakk seg midt i 2009-sesongen, på grunn av manglende treningsinnsats blant spillerne over lengre tid.

NB. Siste

I en utallelse til Liernett i dag fredag, understreker han at kontrakten med Liungen i fjor ble brutt på grunn av dårlig samarbeid mellom han og juniortreneren. Samtidig bekrefter han at han var svært fornøyd med holdninger og treningsinnsatsen til enkelte seniorspillere i Liungen over lengre tid, det samme som han til dels opplevde på Liers A-lag i år.

Forrige artikkel:Noen trosset væretNeste artikkel:Første julebrev fra Malaga
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 21. mai 2010 10:11: Liung
"Nordstø var trener for Liungen i 2008 og trakk seg midt i 2009-sesongen, på grunn av manglende treningsinnsats blant spillerne over lengre tid."

Det stemmer vel ikke helt!
Fredag 21. mai 2010 10:16: Liung
Virker å være en populær trener dette her...
Lørdag 22. mai 2010 00:26: Lier
Espen Due, hva slags trener kurs har han a?
Lørdag 22. mai 2010 13:43: ALAG
Due stiller opp som motivator under kamp og trening til ny trener er på plass , noe som forøvrig er sporty gjort av Due og settes pris på av spillerene i gruppa. Dette krever imidlertid ingen kurs " Lier "
Lørdag 22. mai 2010 17:28: B-laget
God trener i feil klubb!! eller i feil div.....
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode