Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 96f48741d7cd5e696e607b6c7fb69537

Et overskuddsmenneske

Månedens Blomst går til Hanne Eikaa Bergill for allsidig arbeid med barn og ungdom på Tranby

Hun er redaktøren bak den fyldige og godt oppdaterte hjemmesida til Lier IL.  Det er så tydelig at dama er så dus med pc `n. På kjøkkenbordet er den bærbare plassert, klar for oppdateringer og meldinger. Hanne har oversikt over det meste og informerer i øst og i vest. Liernett har også hatt den glede over gode tips og oppdateringer over hva som skjer på Tranby.

Oslojenta som giftet seg med Frode fra Lier og bosatte seg på Hennum med praktfull utsikt over bygda, snakker så fort og engasjert at man knapt får skrevet ned mer enn et og annet stikkord. – Målet er å gjøre Lier IL kjent, sier hun om jobben med hjemmesida. Daglig leder Jan Haugen sier til Liernett at hjemmesida til idrettslaget er så bra at den blir brukt som referanse for andre lag. Han gir tobarnsmoren rikelig med ros for jobben hun gjør for laget.

Hanne ramser opp alle planene for laget i tida som kommer; lysløypa som gjenåpnes, videreutvikling av Tranby Idrettspark og skigruppas planer for kunstsnøanlegg på Eggevollen.

- Kalenderen er full, innrømmer hun. Sønnen, Anders er aktiv skiskytter. Mannen, Frode, er med og støtter opp der. I tillegg er dattera, Johanna, aktiv i skolekorpset. Der er hun ”almuligkvinne” og er behjelpelig når nabo Henrik Trømborg hever takststokken.

Da Lier IL jubilerte gjorde hun en kjempejobb med å samle 75 års idrettshistorie. En bragd i seg selv. I den perioden innrømmer hun at hun var veldig sliten. Men så kom jubileumsfesten med masse gode tilbakemeldinger fra idrettsvenner. Det ga ny energi.

I den perioden pendlet hun til Oslo. Nå jobber hun på Kværner og får mer tid hjemme, ikke til å nyte Tv-kvelder med masse tv-titting skal vi tro dama der hun raskt betror oss sine planer.

- Jeg har lyst til å reise litt, men da jeg vil friske opp franskkunnskapene mine. Men kjenner vi henne rett, vil nok pc`n fortsatt være lett tilgjengelig for nye oppdateringer på hjemmesida til Lier IL.   

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 3. september 2007 18:48: Tom I.
Vel fortjent! Det er ingen andre foreninger eller klubber i Lier som er like flinke til å holde hjemmesidene sine oppdatert som Lier IL.

De andre har mye å lære av denne damen!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode