Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c793aa64f2bce0f56ea8fc4ec094bb1c

Hyller "Mor Vestsida"

Liernett synes det passet riktig bra å gi Månedens blomst til Laila Stensen dagen før morsdagen

Det synes nok også hjelpepleier Hilde Sire (th) på Frogner Sykehjem. Hun roser den spreke 79-åringen for hennes uopptrettelige innsats for  de eldre. - Døgnet strekker ikke til, sier Laila selv og ler . - Barna mine sier at de er nødt til å ringe meg ved midnattstider for å snakke med meg, sier hun og ler igjen. Og barna er fire i tallet. Sten, den gamle skøytemesteren (nettopp fylt 60), Lise, Tom og Trine (bl a, kjent via aksjonen "Alko-kutt"). Hun har bodd alene i huset i mange år etter at mannen døde. - Kjør ikke opp der, det er så glatt. Vi møtes på Frogner Sykehjem, sa hun da vi ringte henne opp på lørdag morgen. - Jeg er vant med bakken og har firehjulstrekk, sa hun selvsikkert.

Det er ikke så rart at døgnet går med når den bergensfødte og energiske oldemoren på Meren ramser opp; Eldrerådet, Venneforeningen og Lier Pensjonistforening. Glødende engasjert er hun i omtale av betydningen av dem alle.

Og de som har fulgt med i eldrepolitikken i Lier husker kanskje hennes engasjement for Gifstad. - Det ble kanskje ikke helt som jeg ønsket, sier hun og begrunner det med at de eldre der i leilighetene der må ut for å treffe noen. En korridor mellom leilighetene ville vært best og at en døgnvakt burde blitt etablert. - Men jeg tror det blir bra likevel, tilføyer hun      
Hun savner også et eldresenter på Lierbyen, lett tilgjengelig for alle de som nå har nå har flyttet dit til leiligheter i sentrum.

Venneforeningen trenger flere aktive medlemmer, sier Laila. I bakgrunnnen hører vi allsangen ved kaffebodrdet på Frogner, der Anne Marie Kraugerud denne lørdagen har tatt turen fra Sylling for å underholde med sin sangstemme

Laila Stensen har selv en lang yrkeskarierre som hjelpepleier bak seg. Hele 28 år arbeidet hun ved Drammens Sykehus før hun avsluttet på Giftstad Sykehjem.

 
Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode