Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 99be34d0c8c6a4b8b16204227cd1427f

Leve boka

Bokmarked på Frogner menighetshus fredag og lørdag

Ryktene om bokas snarlige død er sterkt overdrevet. I mer enn ti år har frivillige i Stiftelsen Frogner menighetshus sørget for at bøker i tusentall har unngått den evige fortapelse.  Istedet er de blitt gjort tilgjengelige for entusiastiske bokormer på i Menighetshusets bokmarkeder i Lierbyen.

Bøkene beholder dermed sin status og unngår å bli resirkulert til innpakningspapir eller gå inn i andre deler av husholdningen der papir er en naturlig del av forbruksmønsteret. På fredag fylles Menighetshuset på nytt med tusenvis av nye titler. Inniblant hardcoverene vil det også finnes tegneserier og hefter av forskjellige slag.

Bokmarkedene er viktige for samlere, og en del av  dem vil nok befinne seg utenfor dørene i god tid før åpningen kl. 16 på fredag. Markedet er også åpent på  lørdag.   Men om kanskje mange godbiter blant bøken rives vekk første dagen, vil vafler, rundstykker, kaker og kaffe smake like godt til oppunder stengetid på lørdag.

Lektor Lars Kolle har i alle år vært sjauer og konsulent på bokmarkedene. Han skulle gjerne holdt unna noen titler fra vinterens marked, men  har gjennom et lidenskapelig samlerliv fylt opp det meste av tilgjengeliig veggplass med utsøkt litteratur. Dessuten unner han andre å kunne gjøre et kupp, men ikke minst synes han det er viktig at et av bygdas viktigste aktivtetssentre tilføres sårt tiltrengte midler.

Les også:

http://www.liernett.no/?artikkel=2005

http://www.liernett.no/?artikkel=2002

http://www.liernett.no/?artikkel=1204

http://www.liernett.no/?artikkel=273

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode