Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1a82b0006112cd06e4e573319d599371

Administrative innspill i skolesaken

- Idrettsrådet har ikke vært invitert med i selve prosessen, fordi det tidlig ble lagt som premiss at utbyggingen først og fremst skulle sees som et rent skoleprosjekt, sier Lillan Halvorsen og Ingeborg Rivelsrud (bildet), blant annet, i en felles redegjørelse

 Her er hele deres redegjørelse angående skoleutbyggingen på Høvik- Stoppen:

”Selvsagt har vi gitt interne, administrative innspill i forprosjektprosessen for Høvik/Stoppen. Idrettsrådet har ikke vært invitert med i selve prosessen, fordi det tidlig ble lagt som premiss at utbyggingen først og fremst skulle ses som et rent skoleprosjekt. Prosessen har i stor grad involvert folkevalgte og har også vært presentert på kommunens hjemmesider og i pressen med mulighet for innspill og meningsytringer også fra idrettens side.

 Nå er vedtak fattet, og det er klart at det blir en frittliggende, ny volleyballhall i tilknytning til skolen. Forhåndsgodkjenning for berettigelse til spillemiddelfinansiering av haller ivaretas av departementet innenfor strenge funksjonskrav, der blant annet, idrettens behov blir ivaretatt.

Idrettsrådet vil delta i den kommunale prioriteringen av hallen i forbindelse med kommunal plan for idrett og fysisk aktivitet til høsten."

Les også:

http://www.liernett.no/?artikkel=2715

http://www.liernett.no/?artikkel=2720

http://www.liernett.no/?artikkel=2721


Forrige artikkel:Debatten fortsetterNeste artikkel:Det er politikernes ansvar
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode