Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e313a72fade0533f5d8dda365c604287

Mer fokus på trim

I Syllinghallen på tirsdag fikk 45 deltakere fra barnehager og SFO i Lier en innføring i nye øvelser for de mindre av instruktører fra Friskis og Svettis.

Etter en teoridel på ca èn time i aulaen ble øvelser kjørt gjennom i stort tempo etter fengende musikk i hallen.

Monica Fossli, som jobber med barn på 2-3 år i Dambråtan barnehage, syntes kurset var veldig nyttig. Selv var hun dypt konsentrert med å notere, mens deltakerne danset, hoppet og spratt rundt i hallen. På grunn av sykdom kunne Monica ikke delta selv, men de to kollegene som deltok aktivt i øvelsene vil ha stor nytte av notatene. - Jeg skulle gjerne også brukt video også, sa hun og smilte. - Dette var nye og spennende øvelser som vi helt sikkert kan bruke i barnehagen, sa hun.

Kurset på tirsdag var rettet mot de minste elevene i grunnskolen og barnehagebarna.

 - I løpet av høsten skal det sendes ut en plan for fysisk aktivitet som skal politisk behandles, sier inspektør ved Sylling skole, Roar Bogerud, som også har vært prosjektleder for denne satsinga. Vi kan komme tilbake til planen senere, lover Bogerud.

- Vi har et samarbeid med Buskerud Idrettskrets som kjører kurs for oss både når det gjelder elever og voksne .Nå har vi også inngått et samarbeid med Friskis og Svettis for deltakere som jobber med de yngste barna.
Deltakerne fikk her opplæring i et program som kan brukes i timene for de minste elevene som en adspredelse når de har lange arbeidsøkter.

 Det ble inngått en intensjonsavtale mellom Lier kommune og Buskerud Idrettskrets i begynnelsen av 2010.

Det har vært fysisk aktivitet minst en time hver dag i SFO-tiden. Målet har vært å bidra til en aktiv og sunn livsstil. Dette inkluderer; grunnleggende ferdigheter, at aktiviteter skal være morsomme og at det minimum skal være uteaktivitet en dag i uka.

Her en tidligere artikkel om tema: http://www.liernett.no/4594-mer-fysisk-lek-og-moro-i-sfo


Ingenting å si på innsatsen -

Balanse og rytme -

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode