Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ce243bfbe1eb14c1424582ea1c89abdc

235 storkoste seg

Det ble ny suksess for de 22. St Hallvardlekene på torsdag.

Som bildet over viser over, var som vanlig mangeårig lærer på Idrettslinja, Erik Bjørnstad sentral - og deltok deltok i akivitetene på en av stasjonene. 

Ledertrioen Hans Olav Bjerknes, Helene Lien Mjøsund og Amund Helgerud har all grunn til å være fornøyde etter arrangement –

- Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, sier Hans Olav Bjerknes til Liernett. Atter en gang fikk 3. klasse i Idrettsfag testet ut sine kunnskaper og instruksjonsegenskaper. – Vi skal evaluere årets leker på mandag, forteller Hans Olav – men så langt ser det ut til at det har fungert nesten feilfritt, selv om noen øvelser kanskje kunne vært gjort raskere unna av hensyn til enkelte deltakere.

Av de 260 som var påmeldte møtte 235 fysisk og psykisk utviklingshemmede. Deltakerne var i akivitet fra kl 9.30 til kl 14 med innlagt pause. Det var som vanlig deltakere fra hele Buskerud. Dette årlige arrangementet er det største i sitt slag i Buskerud.

Idrettsklassen har forberedt dette to timer ukentlig siden i februar. Foruten ledertrioen ovenfor har det vært underledere., oppgir Bjerknes.

Arrangementstaben ble som vanlig supplert med elever fra første og andre klasse. På den måten høster man også erfaring med tanke på neste års St. Hallvardleker.

Overskuddet av lekene vil gå til et veldedig formål.

NB. Flere bilder blir lagt ut her: sthallvardlekene.com/

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode