Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3ce9beae84b615b437edd618b9525bdd

Multikulturelt på Menighetshuset

En mangfoldighet av farger, smak og rytmer møtte deltakere, ansatte og gjester på Lier Flyktning- og voksenopplæringssenter, da de markerte siste dag før jul på Frogner Menighetshus på fredag. Det var dans, sang, diktopplesninger og gang rundt juletreet. Det er 11 år siden det første arrangementet av denne type ble arrangert. Den gangen holdt Voksenopplæringa til i lokaler leid av Lier Maskin. På grunn av et økende antall deltakere ble arrangementet flyttet fra Voksenopplæringssenteret på Hegg skole til Frogner Menighetshus for noen år siden. Det har vært svært så vellykket.


Sabbur fra Afganistan koste seg med god mat.

Årets arrangement ble ekstra vellykket. Knut Nyheim (44) og hans mor Inger Nyheim (80) ble engasjert på henholdsvis fiolin og piano. Knut Nyheim driver, som kanskje mange vet, KAMARINA kulturverksted på Lierskogen sammen med kona, Signe Eira. Sistnevnte er lærer ved Voksenopplæringssenteret. Knut Nyheim og hans mor, Inger Nyheim, tidligere organist på Rjukan, nå bosatt på Hallingstadtunet, bidro med stødig akkompagnement til allsanger, sangopptredener og juletregang.

Juletregangen, som ble gjennomført for første gang i år, ble svært så populær. Nesten alle deltok og moret seg veldig med; Så går vi rundt om vår enebærbusk, Jeg gikk meg over sjø og land og Å, jul med din glede. Og da; På låven sitter nissen ble sunget, kom nissen med pakker til barna ..............

Nabobarnehagen Veslefrikk imponerte og sjarmerte med sang av hele åtte vers av Musevisa. Premien ble altså pakker fra Julenissen. Deltakerne bidro også med spennende retter fra sine hjemland. For mange fremmedspråklige deltaker ble denne fredagen en fin kulturopplevelse å ta med seg inn et nytt år i et fremmed land.


Knut og Inger Nyheim bidro sterkt til en vellykket avslutning.


Juletregangen ble vellykket takket være et fint akkompagnement av Inger og Knut Nyheim

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode