Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 701053eaae216888ca0d0d13d4c6a568

Vollebæk fylte kulturkirken

Svært mange fant veien til Lierskogen kulturkirke i går kveld. På programmet sto en minikonsert med Vice Versa og en samtale med tidligere ambassadør, utenriksminister med mere, Knut Vollebæk.

Det måtte bæres inn ekstra stoler før møteleder Rolf Sommerseth kunne ønske velkommen, og enda fullere ble det da innpå 30 sangere fra Vice Versa inntok scenen og ga en velklingende halvtimes konsert med innslag fra Nordfjord til Argentina. Publikum takket med taktfast og velfortjent applaus.

Vice Versa imponerte en lydhør forsamling med sanger fra Norge til Argentina.

Rolf Sommerseth introduserte så kveldens hovedperson, Knut Vollebæk. Sommerseth benyttet en intervjuteknikk (ref. Viggo på lørdag hos NRK) som fungerte bra, og som tok tilhørerne med på en reise gjennom tid og geografi helt fra tiåringens erklæring om at han ville bli ambassadør til han etter et langt liv i utenrikstjenesten både ble utenriksminister og senere inntok Norges kanskje viktigste ambassadørpost, nemlig i Washington.

Gode spørsmål
Sommerseths stilte greie og gjennomtenkte spørsmål, og Vollebæk svarte smilende om sine lange og mangesidige erfaringer, ofte krydret med muntre minner fra møter med andre kjente personer, som dronning Sonja og statsminister Bondevik.

Lierskogen kulturkirke fungerer godt som møtelokale. Det er imidlertid utfordringer på lydsiden. Ikke slik å forstå at lyden ikke nådde frem til de bakerste stolradene, men samtaleformen gjør at noen replikker kommer så fort og lavt at ikke alle i salen får del i dem, noe man merker ved at responsen er tydeligere foran i salen.

Vollebæk benyttet en mikrofon som egnet seg til tale, men som gled ned på haken etter hvert. Sommerseths mikrofon ga et litt for buldrende lyd. Ettersom en forsamling av pur høflighet nesten alltid bekrefter at den hører bra, bør nok arrangørene gjøre noen lydprøver på egen hånd. Forbedringspotensialet er der, og kostnadene er neppe avskrekkende.

Og neste gang ...
Neste gang er det Jan Erik "Broom" Larsen som skal fylle kulturkirken.

Vice Versa kan høres om igjen allerede i kveld. Da medvirker de under Stille time i Frogner kirke. Knut Vollebæk kommer ikke dit. Han er sannsynligvis allerede tilbake i Haag, der han siden 2007 har vært OSSEs høykommisær for minoriteter, en oppgave han har i ytterligere halvannet år.

Forrige artikkel:Tønsberg: Politiet bortviste aggresive og truende liungerNeste artikkel:Best sammenlagt
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode