Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3b92ab492b79489d1adaeabdd7b56a33

Nedtelling til Lierdagene

Nå er det mindre enn tre måneder igjen til Lierdagene. Følg nedtellingen, se bilder, les nyhetsmeldinger og andre artikler på www.lierdagene.no

Liernett har alltid vært den mest oppdaterte kanalen med nyheter om Lierdagene. Slik blir det i år også. På www.lierdagene.no presenterer vi artikler, bilder og annet med tilknytning til både årets og tidligere Lierdager.

Besøk www.lierdagene.no ligger det allerede 70 artikler og mange bilder. Flere artikler og bilder kommer både før og under årets Lierdager.

Fredag 27. mai går startskuddet for årets Lierdager, som denne gang strekker seg fra fredag til søndag. På www.lierdagene.no vil leserne finne nyheter om programmet etter hvert som brikkene faller på plass.

Og enda en godbit: Med utgangspunkt i bilder vi mottar fra våre lesere og andre kilder vil vi jevnlig presentere kjente og ukjente bilder og videosnutter fra Lierdagenes snart 25 år lange historie. Ta gjerne kontakt med redaksjonen!

Bildet over er fra de aller første Lierdagene i Lierbyen, nærmere bestemt i juni 1987. Da var det langt færre boder og besøkende, men mye mer eksos, og det var få eller ingen miljøvennlige innslag. Årets Lierdagskomité ønsker at Lierdagene skal miljøsertifiseres. Det er en god idé.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode