Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 52671f19700167ffc77421c2052e3a53

Lierdagene livner til

Karusellen går rundt og rundt på plassen bak Godslageret mens et avslappet publikum, hektiske utstillere og ivrige musikere etter hvert fyller Lierbyen med liv og lyd, sistnevnte allerede i tilstrekkelig mengde.

Lier Historielag og Lier Bygdetun er alltid med på Lierdagene. Her er boden deres under montering.

Et hundretall utstillingsboder skal opp før åpningsparaden ankommer Lierdagene til åpningen lørdag kl. 12.00. På sin vante plass stiller Lier Historielag og Lier Bygdetun med sin felles bod som gir rom for den meget populære gjettekonkurransen om hva utvalgte gamle gjenstander har vært brukt til.

Liernett vokser raskt, og standen mellom Rådhuset og Kiwi blir godt synlig.

Liernett og www.lierdagene.no er populære nettsteder for den som vil holde seg orientert om Lierdagene og om annet av interesse i bygda. Liernett har dekket forberedelsene til årets Lierdager og vil selvsagt også følge med i det som skjer i løpet av det omfattende arrangementet.

Lier musikkverksted varmet opp med bandene The Tabs, Mantra, Khaktus, The Luminary og Aeon Throne. Fremmøtet var omvendt proporsjonalt med lydstyrken.

Det kalde været gjorde sitt til at publikum ventet i lengste laget med å møte opp, men utover kvelden kom det stadig flere til amfiet i rådhusparken. Høydepunktet på fredagens program var konserten med "Karpe Diem", som sto på programmet etter moteshow, gitarkamerater og dans.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode