Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ace2a0c1465928cd75eaf5c6c4a1b9ed

Fire på folkefesten

Til tross for regnværet, har boder blitt oppsatt, tivoli for alle og herlig stemning var det. Her kommer fire uttalelser -

Vi befinner oss ved en liten bod ved stasjonen, litt bortenfor det hylende tivoliet. Der møter vi Berit Mørk (bildet over)som har nok å fortelle om det ufyselige været, - Eneste som er dårlig hittil er vel været, det er trist at det skal regne så mye. Vi får jo ikke med oss alt som skjer der nede ved rådhuset, men her har alt bare vært flott og stemningen er fin, smiler Mørk.


Neste vi møter er grillsjefen Marius Berg Mehren (th) som forteller at stemningen og folkemengden er veldig bra, - I år har jeg lagt merke til at det er mange boder, og det virker som at mange har tatt seg turen innom hit i år også. Jeg legger også merke til at det kommer folk for å kjøpe grillet lammekjøtt, noe som er veldig morsomt, smiler Marius og ser på grillen.

Men det er ikke bare voksne som har tatt seg tid til Lierdagene i år, vi treffer på mange glade og fornøyde ungdommer. Blant dem, finner vi Lisa Fuhlendorff (14) som er fornøyd etter mange turer på karusellene på tivoliet. – Det er så utrolig gøy her i år, med tivoli og Karpe Diem konsert, og selvfølgelig fikk jeg med meg lokal bandet The Tabs. Det er jo litt trist at det regner, men ellers har det vært kjempebra stemning og koselig her. Karpe Diem var vel kanskje det beste, fniser den unge jenta.

 

Siste liungen vi snakker med, er Lisa Large (11) som er storfornøyd med stemningen her og mange folk. – Det er god stemning her, ja! Large sier også at det har vært koselig hittil, bare at været kunne vært bedre. Lisa legger til at hun ikke er så glad i karuseller, og ikke har kjørt noen i år.

Forrige artikkel:All slags vær - på en og samme dagNeste artikkel:Nye Sørum`er?
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode