Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2014d5fb8c78928a1d97d4e3edff5553

Pessimisme blant næringsdrivende

- Lierbyen dør ut, sier Ingunn Fuhlendorff, som er en av mange skuffede næringsdrivende etter at det sannsynligvis blir et flertall for Vinmonopol på Liertoppen

- Jeg kommer til å slutte som innehaver her 1. mars, sier Fuhlendorff. - Hvis jeg ikke får solgt kafeen blir det slutt her, sier hun.  - Det må satses på parkeringsplasser her, ellers blir det bare matbutikker igjen. Hun får spontan støtte av en av kundene denne torsdagen.

Tilsvarende reaksjon får vi av de andre næringsdrivende. Ved LK sykkel, var ikke innehaver Lars Kiærulf til stede da Liernett var innom, men Roger Enevolden som jobber i butikken sier følgende: - Vi merker at vi kommer ingen vei. Vi har ingen økt omsetning selv om vi er regnet balnt de tre mest seriøse og beste sykkelbutikken i distriktet. Det virket som folk ikke gidder å ta turen til Lierbyen, der det ikke finnes andre butikker. Et vinmonopol ville ha skapt mye mer trafikk.

Både frisør Siv Kristine Holter og fotoforhandler Hanne Mossefin synes det er trist at bygdas sentrum ikke får polet
- Det er stusslig, for ikke helt forferdelig hvis man ikke skaper noe mer for å trekke folk til sentrum, sier Mossefin. - Vi merker at at allerede flere er på vei ut, sier Holter som har vurdert å flytte.  - Her det, blant annet, verken klesbutikker eller elektrisk forretning, sier Holter.  Innehaverne av Blomsterbutikken ga opp, og nå legger også innehaveren av den intime kafèen ned driften, hvis ingen andre melder seg.- Liertoppen går jo så bra fra før. så de der oppe trenger ikke stimulans, sier Janne H. Børmarken (bildet under), innehaver av Dyrebutikken. - Jeg vurderer å finne nye lokaler.Innehaverne butikkene i Bakerikvartalet var skjønt enige om at det mangler parkeringsplasser i Lierbyen ---
Så her har Stedsutvikling Lierbyen en jobb å gjøre. Kanskje haster det veldig med å få orden på dette for å kompensere de forventede økonomiske skadevirkningene av et vedtak om plassering av vinmonopol på Liertoppen.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 13. februar 2007 05:11: sal23
Både frisør Siv Kristine Holter og fotoforhandler Hanne Mossefin synes det er trist at bygdas sentrum ikke får polet- - Det er stusslig, for ikke helt forferdelig hvis man ikke skaper noe mer for å trekke folk til sentyrum, sier Mossefin. - Vi merker at at allerede flere er på vei ut, sier Holter som har vurdert å flytte. - Her det blant annet verken klesbutikker eller elelektrisk forretning, sier Holter. Innehaverne av Blomsterbutikken ga opp og nå legger også innehaveren av den intime kafeen ned driften hvis ingen andre melder seg.
Onsdag 14. februar 2007 00:32: Torger A
Ja, ut fra teksten, kunne det kanskje tyde på at polet allerede var der i bakgården og at skribenten hadde smakt på varene. Div tastefeil med en tvilsom ortografi skyldes likevel nok ikke det som antydes ovenfor -- Vi får håpe at de forretningsdivende som depper begynner å "trøstedrikke" --
PS. Nå er de verste skrivefeilene rettet opp, den anonyme må gjerne skrive under fullt navn neste gang, det er mindre farlig enn å oppholde seg på 23-salen -- Håper ikke at du har hatt for langt opphold der -- Har du lest boka (Anbjørnsen)?
Onsdag 14. februar 2007 00:35: Torger Almaas
NB. Korrigering: Vi får IKKE håpe at de næringsrivende som depper begynner å "trøstedrikke" --
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode