Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 004a17360c6419ca8ff4962d2c1a0a4b

Politikere ble vist bort

Høyres Arnt Holberg (på bildet) og hans partikolleger ble nektet å dele ut valgmateriell utenfor Kiwibutikker og RIMI

- Høyre er ikke de eneste vi har nektet å stå utenfor butikksenteret, sier butikksjef Rudi Lund ved  RIMI, Heggtoppen. – Ved forrige valg fikk vi klager fra kunder om at de ikke likte å møte partier de ikke stemte på, utenfor butikken. Sammen med de to andre butikkene, bakeriet og blomsterbutikken bestemte vi at ingen partier skulle få ha stand utenfor senteret, slik at vi heller ikke kunne bli oppfattet at vi støttet ett bestemt parti. Lund bekrefter at representanter fra andre partier også er vist bort.

Høyre ble også nektet å holde stand utenfor Kiwi-butikken i Lyngåskrysset og Kiwi på Gullaug. Det har ikke lyktes å få noen kommentarer fra butikksjefene ved disse butikkene.

Men Holberg og høyremedlemmer har derimot kunnet stå på stand i Sylling og på Liertoppen. Dessuten har Høyre gått på dørbank og delt ut materiell direkte i postkasser.

Ellers poengterer Holberg at de viktigste sakene lokalt er sykehus på Gullaug med både psykiatrisk og somatisk avdeling og få bygd ferdig Rv 23. - For Buskerud gjelder det å få inn minst to representanter, men gjerne tre. For landet er det i tillegg til å få veier raskere bygd ved å anvende OPS (Offentlig- Privat - Samarbeid, red anm), å få bedre kvalitet i skolen, samt å fjerne arveavgift og formuesskatt, sier Holberg.

- Og hva med Lier Høyres hjemmeside, Holberg?
- Vår hjemmeside har vært en vedvarende utfordring. Grunnene kan være mange som å finne en person med kompetanse som kan arbeide gratis, være tilstrekkelig engasjert og ha tid til både å innhente stoff, skrive selv og til enhver tid ha føling med politikken. Husk at de fleste av oss har en jobb å passe på ved siden av politikken.


Høyre ble nektet å stå utenfor Kiwi-butikken på Gullaug. Foto: S. A. Sylling

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode