Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8eaca142c5eab3d6e3d2192836277e83

Full retrett på Heggtoppen

Liernett tok saken, og eieren av parkeringsplassen ved Rimi på Heggtoppen ombestemte seg lynraskt. Nå blir bestemmelsene myket opp, skiltet får ny tekst, og søndagsparkering blir tillatt.

Søndagsparkering på parkeringsplassen ved en av Liers mest populære turveier har vært forbudt. Den som har oversett forbudet, er blitt avkrevd "kontrollavgift" på over 700 kroner. Nå blir det annerledes.

Opphevet med umiddelbar virkning
I dag tok Liernett parkeringssaken opp med ICA Eiendom Norge, som står bak Rimi-kjeden og eier plassen på Heggtoppen. Etter kort tid kunne Cathrine Seehusen melde at Security Park, som følger opp parkeringen på plassen, har fått beskjed om at parkeringsforbudet på søn- og helligdager er opphevet med umiddelbar virkning.

Hun forstår at forbudet har ført til irritasjon. Forbudet ble opprinnelig innført for å hindre parkering av trailere, samt for å redusere problemene ved snørydding.  ICA legger vekt på å opprettholde et greit forhold til både kunder og butikkdrivere på Heggtoppen og ønsker ikke å stå for tiltak som skaper unødig irritasjon.

Vær imidlertid oppmerksom på at bestemmelsen om maks. to timers parkering fortsatt gjelder, også utenom butikkenes åpningstid. Hvis et enda lengre opphold er nødvendig, har butikkene parkeringskort til utlån.

Mer om parkering på Heggtoppen: 
http://www.liernett.no/5821-urimelig-ved-rimi

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 17. november 2011 10:52: Liung 2
Bra jobba! Uten Liernets aksjon hadde lureriet fortsatt. Nå får vi se om ICA retter opp skiltene på plassen. Følger dere opp?
Fredag 18. november 2011 09:35: Anders Nerdrum
Da kan de kanskje gi de som har fått bot der på søndager pengene tilbake også da? Jeg sluttet å handle der da parkeringsreglene kom - slike reguleringer er alt annet enn kundevennlig.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode